Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Šli boste z glavo skozi zid, da bi pridobili naklonjenost določene osebe, pri tem boste pa pozabili na možnost, da se iskreno pogovorite oz. jo sploh povabite na zmenek.  

Bik  
Želeli si boste potovati in ves prosti čas boste usmerili v to. Samozavest se vam bo okrepila, kar se bo najboj videlo po spogledljivih reakcijah nasprotnega spola do vas.

Dvojčka  
Čutili boste, da je vsega dovolj in da je čas, da se postavite zase in na novo aktivirate vse. Če boste iskreni, boste dobili podporo mnogih, sicer bo vse malo težje potekalo.  

Rak  
Hrepeneli boste  po ljubezni in domu ter sočasno pretiravali z delom. Potrebna bo reorganizacija vašega časa, če si želite zaživeti tako, kot ste sanjarili od nekdaj.   

Lev  
Sanjarjenje vas ne bo pripeljalo nikamor, to boste ugotovili v tem obdobju, ko bo jasno, da imate vi vse niti v rokah. Odmakniti se od okolice in zaživite po svoje.

Devica   
Verjamete, da boste s komunikacijo vse uredili, kar je seveda res, če boste iskreni. Ostalo pa vam bo prineslo preveč bremen in vam še dodatno obtežilo odločitve.

Tehtnica  
Zavedanje lastne večplastnosti bo pomembno v tem obdobju, da vas določene okoliščine ne presenetijo in bo doma precej ognja v strehi. Samo sebe sprejmite.

Škorpijon  
Nihali boste med tem, da pustite vse pri miru in tem, da pomagate svojim tudi takrat, ko tega ne želijo. Nobena skrajnost ne bo smiselna, zato se pogovorite.

Strelec     
Skozi prepire boste ugotovili, kje ste v družini. Ne bo vam všeč, a bolje to, kot da živite v iluziji misleč, da so na vaši strani. Napravite načrt in dogovore za prihodnost.

Kozorog  
Notranje počutje bo definiralo vaše zunanje uspehe, zato si ne dovolite, da vam kdorkoli ruši notranjo stabilnost, tudi družina ne. S to močjo lahko naredite marsikaj.

Vodnar  
Strastno se boste predali ali določenemu odnosu ali novi kreativnosti. Oboje bo v vas aktiviralo močne ideje in željo po ustvarjanju nečesa novega, lepega.

Ribi  
Odlično se boste počutili, kar boste vnovčili predvsem na delovnem mestu. Skozi sodelovanje z ženskami se vam bodo odpirali dobri pogoji in brez težav bo vse teklo.