Astro

Horoskop za nedeljo, 30. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
30. 8. 2020, 07.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Strast vas bo prevzela ob določeni osebi in odločili se boste, da jo pridobite za vsako ceno. To bo precej zapletlo vaše življenje, zato razmislite, če si tega res tako želite.

Bik  
Doma boste želeli umirjati situacijo, pa vam ne bo šlo dobro, samo še slabše bo. Negujte sebe in bodite pozitivni član družine, da pokažete skupno optimalno pot.  

Dvojčka  
Pretiravali boste s kritiko in vmešavanjem v tuje stvari in razjezili določene ljudi do konca. Razmislite, če je to še potrebno in se raje bolj posvetite sebi ter svojim ciljem.

Rak  
Popazite na svoje zdravje in sočasno negujte telo in čustva. Počutje je vaša odločitev, zato se družite z ljudmi, ki vas osrečujejo in s katerimi ste lahko nežni ter sproščeni.

Lev  
Malo boste nečimrni in boste želeli popraviti fizični izgled, vendar bodite pozorni, da ne pokvarite naravnih danosti. Ni čas za tovrstne stvar, bolj za notranji red in mir.  

Devica   
Čas je za novosti in precej bolj resno boste tokrat vse zastavili. Imate priložnost resničnega napredka, a ne bo enostavno, saj bo potrebna iskrena predanost sebi.  

Tehtnica  
Veliko opravka boste imeli s sabo, a se okolici še sanjalo ne bo, kaj se dogaja, saj boste umirjeni in sproščeni. Mogoče boste malo pretiravali, a takšni pač ste.   

Škorpijon  
Družina ne bo več podpirala vaših samovoljnih akcij in težko jih bo prepričati, da je vse to zares koristno. Ne bodo zmogli slediti tempu sprememb, tudi finančno ne.

Strelec    
Doma bo potrebno urediti odnose, sicer se zaman trudite karkoli drugega spraviti na pravi tir. Ne vodite prijateljev domov, prestari ste za takšen način provokacije.  

Kozorog  
Skozi nežnost in dotike boste sproščale svoje telo in bremena preteklosti. Ne bojte se sebe, samo dovolite, da se situacija spreminja iz trenutka v trenutek in sodelujte.  

Vodnar  
Skozi sproščenost boste dosegli veliko več kot na silo. Zato se boste naučili, kako predati tisto, kar se ne razreši s komunikacijo in pričakovati najboljše.

Ribi  
Odličen čas za praznovanje in sodelovanje z ženskami, nežnostjo in kreativnimi odnosi. Sreča vas bo spremljala in podelite jo med druge za dobro sodelovanje.