Astro

Horoskop za soboto, 29. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
29. 8. 2020, 07.35
Posodobljeno: 29. 8. 2020, 08.08
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Pripravljeni ste na velike spremembe, ki pa jih boste morali korak za korakom vpeljati. Vztrajnost in red bosta potrebna, da izpeljete vse vsaj približno tako, kot ste želeli.

Bik  
Vse bolj globoko boste zaznavali svoja čustva in ne boste se jim mogli več upreti. Pokazalo se bo tisto, kar je najgloblje zakopano v vas. Ne upirajte se spremembam.

Dvojčka  
Izjemen dan za dobre dogovore, zato pokličite ali obiščite tiste, s katerimi si želite dobrega sodelovanja. Če si želite napredovanja ali večje plače, še danes obiščite šefa.

Rak  
Noč vam je pokazala, kakšna je vaša podzavest. Če ste dobro spali, se lahko veselite, saj prihajajo dobre spremembe. A če ste slabo spali, ima preteklost še prevelik vpliv.    

Lev  
Slaba noč se bo kar podaljšala v nemiren dan in nikakor se ne boste mogli pobrati. Nemirni ter nestrpni boste in le nekateri bodo lahko zdržali ob vas. Razmišljajte o prihodnosti.

Devica  
Odličen dan za poslovne dosežke in optimalne dogovore o vsem, kar imate že v načrtu. Pohitite, časa imate samo dan ali dva, da izkoristite ta super vpliv planetov.  

Tehtnica  
Vse večjo moč boste čutili v sebi in začele se bodo dogajati spremembe v fizičnem telesu in v vaših odnosih. Vse lažje boste sproščeni tudi v situacijah, ki so vas prej bremenile.

Škorpijon  
Čustva vas bodo prevzela in čutili boste globok primanjkljaj glede ljubezni v življenju. Potrebna je le odločitev, da si želite vsakodnevno imeti ob sebi nekoga, ki ga imate radi.

Strelec   
Odlične ideje in pogovori vam bodo dali optimizma, da se boste bolj jasno odločili za spremembe v življenju. Upajte si slediti svoji sreči in ne čakajte več, da drugi kaj naredijo.

Kozorog  
Iščete pot do sebe preko drugih, a danes lahko ugotovite, da je vse obratno. Ko ste ljubeči in sproščeni v sebi, se vse okoli vas začne dogajati drugače, bolj harmonično.  

Vodnar  
Odločitve vam bodo dale moč in vse lažje boste sprejemali spremembe v svoje življenje. Ne ustavljajte se, pred vami je dolgo obdobje sprememb, zato delujte sproti.

Ribi  
Ne razmišljajte o stvareh, v katerih ste slabi, temveč se osredotočite na svoje dobre kvalitete in okrepite to, kar zares delate dobro. Tako boste postali vidni tudi drugim.