Astro

Horoskop za sredo, 26. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
26. 8. 2020, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Popazite na zdravje, saj vam je preteklost vzela precej več energije, kot verjamete. Nujno je, da vzpostavite nov red na vseh področjih življenja, kar se bo danes pokazalo.  

Bik  
Čustveno se boste zapletali  v stvari, ki se vas ne tičejo, niti jih ne morete spremeniti. Zato je bolj, če pogledate, kaj vas v resnici muči in to poveste iskreno in direktno.  

Dvojčka    
Veliko boste razmišljali o nadalnjih korakih, a jih nekako ne boste mogli narediti. Zapletali se boste sami vase in prelagali delo, kar vam bo samo še poslabšalo stvari.  

Rak    
Dobre volje boste in iz tega pozabljali na obljubljene stvari. V akcijo se boste spravili šele potem, ko se vam bo vse kot bumerang  začelo vračati in boste ignorirani od okolja.

Lev  
Ne boste se postavili za stvari, ki so vam pomembne, kot ste to naredili že kdaj prej. A danes bo pomembno, da to prezežete, sicer lahko izgubite voljo do vsega okoli vas.

Devica  
Prepirljivi boste, pa čeprav sami zase ne bi tega rekli. Zdelo se vam bo, da samo razčiščujete mnenja in oblikujete stališče, v resnici pa boste želeli, da je čisto po vaše.

Tehtnica  
Delovali boste malo odsotno, a to le za ljudi, ki vas zares ne poznajo. V resnici ne boste želeli vstopati v težave drugih, kjer ne morete nič spremeniti. Ohranjajte stik z ljubeznijo.  

Škorpijon  
Potrudite se in ne jemljite osebno nič, kar se bo dogajalo. Tudi ne vzpostavljajte novih kontaktov ali ne vztrajajte pri ničemer. Sprostite se in čakajte na boljšo situacijo.

Strelec   
Če lahko, ignorirajte slabe občutke in govorice ter bodite odprti samo za ljubezen. Skozi dobro počutje in lepoto srca se boste rade volje lotili stvari, ki bi jih sicer zavračali.

Kozorog  
Polni boste jeze, ki je zares notranja moč, ki si želi priti na plano in nekaj spremeniti. Prisluhnite svojim občutko, kam vas usmerjajo in kje čutite, da potrebujete pri sebi spremembo.

Vodnar  
Zanimala vas bo samo vaša perspektiva in ne boste imeli posluha za noben drug zornih kot. Vztrajali boste v pregovarjanjih in vse se bodo raje umaknili kot nadaljevali.

Ribi  
Nekateri spomini se bodo prebudili v vas in vam odprli spomin na vaše dobre lastnosti. Kmalu boste dobili potrditev iz okolja, da je čas, da to ponovno zaživite.