Astro

Horoskop za torek, 25. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
25. 8. 2020, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Za vami bo prišlo vse tisto, kar niste uredili do sedaj, pa bi bilo potrebno. Danes se lotite vsega, kar vam visi nad glavo, sicer se vam lahko pojavi dolgotrajna škoda.

Bik  
Usoda vam poklanja optimistično vizijo vašega življenja, če ne boste trmarili v svojih starih pričakovanjih in se iz navade obremenjevali o preteklih stvareh. Spremljajte novosti.

Dvojčka  
Nikakor ne boste mogli priti na zeleno vejo, ker želite vzpostaviti sistem, ki vam ne služi več. Ne iščite utehe v stvareh, ki vam niso več koristne, temveč najdite novo pot.

Rak  
Do večera se boste lovili in želeli vzpostaviti dober način sodelovanja, a ne bo šlo. Nekatere vaše srčne rane preprosto ne bodo dovolile hitrih sprememb. Vzemite si čas.

Lev   
Čakali boste na priložnost, da pokažete svojo ljubezen bolj odprto, a vam ne bo šlo najbolje. Bali se boste, da se bo priložnost izgubila, a se bo na srečo zvečer pokazala.

Devica  
Jasno vam bo, kaj je potrebno narediti, a težko boste to dopovedali drugih. Zato lahko, da boste cel dan porabili za pregovarjanje in razlage, ki pa ne bodo obrodile sadov.  

Tehtnica  
Predani boste ljubezni in se čisto odpovedali današnjim osebnim željam. Nič vam ne bo tako pomembno in vas osrečilo, kot partnerjeva sreča ali srečanje s simpatijo.

Škorpijon  
Kopija se bodo lomila na vas, vi pa tega še čutili ne boste. Tako boste zavarovani v svojo ljubečo perspektivo do življenja, da se vam bo zdelo, da vsi tako vidijo. Iluzija.  

Strelec   
Danes imate na izbiro dve poti, ki vam bodo pokazale nadaljnje možnosti življenja. Ena je zmagovita in javna, kjer navijajo drugi za vas, druga tiha in ljubeča. Izbirajte.

Kozorog   
Srečni boste, ker se vam bo zdelo, da končno gre po vaših načrtih. Resnica je ta, da ste čisto zavarovani vase in da sledite svojim željam brez, da bi upoštevali kogarkoli.

Vodnar  
Vaše besede bodo zlahka reševale situacijo, a le za kratek čas. Ne boste namreč videli celotne slike, čeprav tega ne boste priznali za nobeno ceno. Posledice bodo vidne kasneje.

Ribi  
Mirna komunikacija vam bo najbolj pogodu, zato jo boste želeli vpeljevati povsod, kjer se bo le dalo. Vztrajajte pri tem, saj imate ob tem večjo moč, kot si mislite.