napoved

Horoskop za ponedeljek, 24. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
24. 8. 2020, 06.16
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kakšen dan je pred vami?

Oven  
Okoliščine bodo zahtevale, da spravite določene stvari v red. Brez pravega sistema ne boste mogli narediti koraka dalje, zato se ne upirajte, samo uredite potrebno.

Bik  
Čustva vas bodo vse bolj prebujala in sami sebe ne boste prepoznali. Optimistično boste gledali na vso situacijo in začeli celo uživati v svojih simpatičnih čustvenih nihanjih.

Dvojčka  
Pretiravali boste v detajlnih razlagah in s tem pokvarili tisto, kar ste že dobro postavili. Navadite se opazovati reakcije drugih na vaše dolge in širke pripovedi.

Rak  
Globoka čustva vas bodo pretresla, a ne toliko, da ne bi uspeli razširiti svoje dvome in nesoglasje v svojo bližino. Ne čudite se, da se nekateri zaradi vaših čustvenih nihanj odmikajo.
 
Lev  
Nekatere omejitve vas bodo čisto spravili iz tira in ne boste znali priti na zeleno vejo. Preverite, ali so to nujne prepreke, ali samo muhe določene ljubosumne osebe.
 
Devica   
Vnaprej si boste želeli zagotoviti določene ugodnosti, a vam nihče ne bo mogel tega garantirati, zato boste jezni ob svoji predaji. Ne zapravljajte časa za nesmisle, sprostite se.

Tehtnica  
Optimistični boste glede vsega, predvsem pa okoli ljubezni in svojega počutja. Tokrat vas vaša pozitivna intuicija ne bo pustila na cedilu, saj se bodo stvari res odvijale tako.

Škorpijon  
Težko dopoldne vas bo obremenilo s spomini in negativnimi izkušnjami. Zato se boste drugače lotili komunikacije, a bo potrebno spremeniti tudi izvorne misli.  

Strelec    
Zaljubljeni boste v ljubezen in dobri spomini bodo začeli kipeti iz vas. Nežnost se bo stopnjevala, a sploh ne boste opazili, kako ste vse bolj odzivni na dobre vibracije iz okolja.  
 
Kozorog  
Počasi dojemate, da je potrebno spremeniti notranjo odzivnost najprej, preden spreminjate zunanje okoliščine in želite vplivati na druge ljudi. Ne hitite, počakajte.  

Vodnar  
Nemir se vas bo že dopoldne polastil in težko boste izražali svoje počutje, saj še sami ne boste vedeli, kaj bi zares želeli. Razmislite o situaciji in ko vam bo jasno, ukrepajte.
 
Ribi  
Ni še čas, da se izpostavite javnosti, temveč da se aktivno poglobite v svoja čustva do vsega, kar vas obdaja. Odkrijte, kaj vas navdušuje in se temu čisto predajte.