ANDREJA NOVAK
DK
Andreja Novak

Oven  
Okoliščine vas bodo postavile pred zid in ne boste se mogli več izmuzniti dogajanju. Čustveno boste nihali in želeli ustreči vsem okoli vas, a vas bo to močno utrudilo.  

Bik  
Če niste pomirjeni s sabo in s svojimi čustvi, potem lahko, da se bo to poznalo na vašem fizičnem počutju. Vrtoglavica, slabost in občutek megle vas bo popolnoma zajel.

Dvojčka  
Malo ostri boste v mislih in besedah ter sploh ne boste  ugotovili, da se vam bližnji umikajo, ker se ne želijo prepirati, bolijo pa jih vaše besede in dejanja. Sprostite se.  

Rak  
Dopoldne boste še romantično razpoloženi in umirjeni, a popoldne se vas bo lotila teža globljih čustev nezadovoljstva in nesamozavesti. Želeli boste pobegniti, pa ne bo šlo.
 
Lev  
Sistematično se boste lotili sprememb, ki jih želite in pri tem ne boste gledali na čustvene manipulacije bližnjih zaradi njihovega ljubosumja.  Čas je za spremembe.
 
Devica   
Ne zapravljajte časa za nesmisle, sprostite se in začnite na novo. Prihaja vaše najbljše obdobje, ne pokvarite si ga s preteklostjo in starimi čustvi, v katerih vztrajate zaradi maščevanja.  


Tehtnica  
Podpirali boste določeno vam drago osebo v njenih prizadevanjiih za spremembe v dobro, kar vas bo na trenutke močno utrudilo, a tudi prizadelo. Ne pozabite nase.  

Škorpijon  
Pritiski iz okolja bodo premočni, da bi jih lahko stoično zdržali. Notranja čustva in slabo počutje vas bo spravilo čez rob in ne boste se imeli več pod kontrolo. Sprostite se.

Strelec    
Počasi se boste sproščali in vse bolj vam bo jasno, kako si želite živeti. Ne dovolite, da kdo omalovažuje vaša čustva, spoštujte jih in jih negujte, še posebej nova, nežna.
 
Kozorog  
Jezljivi boste in vse vam, bo šlo na živce. Zahtevali boste svoje pravice in se žalili vsem, ki ne bodo želeli igrati vaše igre. Uporabite raje to energijo za kaj koristnega.   
 
Vodnar  
Družinska čustva bodo aktivirala preteklost in ne boste točno vedeli, kaj se dogaja. Do popoldne boste že močno vznemirjeni in lahko, da pride do večjijh prepirov.
 
Ribi  
Vse se vam bo zdelo na novo, saj boste oddali iz sebe težak plašč preteklosti. Potrudite se in na novo poglejte vsak odnos posebej, da se osveži celo življenje.