Napoved

Horoskop za soboto, 22. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
22. 8. 2020, 06.21
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Odlične možnosti imate, da si na novo pridobite naklonjenost vašega partnerja ali simpatije, da vzpostavite harmonijo v družini ali da si pridobite ugled v širši družbi.  

Bik  
Čustveno boste labilni in na plano bo prišlo vse, kar ste hote ali nehote želeli skriti pred sabo in svetom. Lahko bo strastna ljubezen ali velika zamera iz preteklosti.  

Dvojčka  
Lahko, da so vas težke sanje prebudile v ne najboljše jutro. Dopoldne boste pretirano občutljivi na vso dogajanje okoli vas. Popoldne boste bolj komunikativni in odprti za ideje.

Rak  
Odličen dan za druženje in ljubeče odnose. Povsod boste lepo sprejeti in lahko, da se boste zabavali pozno v noč. A pojdite spat pred drugo uro ponoči, da ne padete v prepire.
 
Lev  
Pomemben dan, ko boste dopoldne dojeli pomembne stvari zase in lahko, da boste že popodlne šli v akcijo. Sonce prehaja v znamenje device in postali boste odločnejši.  
 
Devica  
Nemirno dopoldne se bo prevesilo v dobro popoldne, ko se bodo uresničile nekatere skrite želje. Začutili boste moč in željo po spremembi ter postali samozavestnejši.   

Tehtnica  
Romantično razpoloženje vas bo vodilo skozi cel dan in mnogi se bodo odzivali na vaše lepe energije. Idealne možnosti za uresničitev ljubezni, ki vam je namenjena.

Škorpijon  
Notranja napetost vas bo vodila v napačne odločitve, zato zberite vsa dejstva in dobro razmislite o vsem, kar se bo dogajalo. Do večera boste nemirni, noč vas bo sprostila.  
 
Strelec   
Ljubezen bo v zraku in nenadne priložnosti vas bodo spravljale v skušnjavo. Okrepite svoj stik s partnerjem. Samski se odločite za spremembe v ljubezni, ki so sedaj možne.  
 
Kozorog  
Čutili boste, da je čas za spremembe, a boste odlašali dokler bo šlo. Poglejte, kaj je nujno, da spremenite in se pripravite na akcijo, ki bo kmalu prišla, pa če hočete ali ne.  
 
Vodnar  
Samo s komunikacijo boste lahko reševali stvari, zato ne čakajte in ne prelagajte pogovorov za kasnejši, bolj ugodnejši čas. Vsak trenutek šteje, zato spregovorite o vsem.
 
Ribi  
Navadite se, da so stvari lahko dobre in celo boljše kot pričakujete. Ne silite v življenje z glavo, temveč občutite, koliko dobrega dogajanja je okoli vas. Sprejemajte.