ANDREJA NOVAK
DK
Andreja Novak

Oven
Imeli boste občutek, da vam vse polzi iz rok in da nimate več pravega vpliva na dogajanje. Res je tako. Zato bo potrebno ustvariti določen red v sebi in okolju.   

Bik

Nestrpni boste in s tem na hitro prizadeli številne bližnje, ki so do vas razumevajoči. Razmislite, če z nestrpnostjo in hitrimi besedami kaj dobrega dosežete in se sprostite.

Dvojčka    
Pestro dogajanje vam bo prineslo zelo pozitivne uvide v to, kaj ste v preteklosti delali narobe. Karmične prepreke niso nič drugega kot slepa prepričanja v svoj prav. Osvobodite jih.

Rak    
Jutranja dobra volja bo kar nekam izpuhtela in znašli se boste v primežu številnih obveznosti, ki pa ste ji jih zares sami zadali, zato ne bodite jezni ali ljubosumni na druge.
 
Lev  
Dopoldne boste čutili pritiske in sodbe iz okolja ter občutek, da ste pod kontrolo. Šele po 13 uri se boste lahko sprostili in začutili notranjo moč in stast, ki vas bo aktivirala.
 
Devica  
Aktivirali se boste in veliko dobrega naredili zase in za druge. Pri tem je pomembno, da se prav danes naučite delovati umirjeno in brez pritiskov na druge speljati stvari.  

Tehtnica  
Iskrice ljubezni bodo preskakovale in ne bo vam mar za reakcije okolice. Srečni boste in ponosni na vso dogajanje, ki bo izraz vaše srčnosti in dobrega sodelovanja z ljudmi.   Škorpijon  
Z besedami se boste zapletli v precejšnje čustvene odzive bližnjih, kar vam lahko zamaje dobre temelje tako doma kot v službi. Razmislite, kaj in kako boste rekli.  
 
Strelec   
Lahko da boste dobili darilo, ki vam je bilo namenjeno že v preteklosti, pa nekako ni prišlo do vas. Ne zavrnite ga, saj s tem upočasnite sprejemaje daril, ki jih ima življenje za vas.   
 
Kozorog  
Optimistično poglejte na svoje življenje in na novo ovrednotite svoje življenje. Priložnosti se bodo odpirale glede na vašo pripravljenost čustvenega sodelovanja.  
 
Vodnar  
Strastno se boste odzivali na povabila ljubezni in pri tem malo pretiravali v besedah ter hvalospevih ljubljeni osebi. Besede bodo pokvalire intimo, zato varčujte z njimi.
 
Ribi  
Razmišljali boste o novem načinu življenja in skozi to boste našli dobre rešitve v odnosih, pa tudi za svojo službo, posel. To vam bo prineslo smiselna nova poznanstva.