Napoved

Horoskop za torek, 18. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
18. 8. 2020, 06.22
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Dobra družba vas bo razveselila in vam dala možnosti za vstop na nov teren. Lahko, da boste spoznali za vas dobre ljudi, ki vas bodo v prihodnosti podprli pri vaših željah.

Bik  
Usmerite svoj nemir v notranjo strast in veselje, pa boste najbolj zaželeli človek v vaši okolici. Danes boste imeli to možnost, da razveselite ljubezen življenja ali jo spoznate.  

Dvojčka  
Ponosno se boste borili za svoj prav in danes ne boste sprejeli mnenja od nikogar, ki bo nasprotoval vašemu. Močni boste in lahko dosegli veliko v dogovorih, če boste iskreni.   

Rak  
Ponosni in srečni boste ter to na veliko kazali naokoli. Družili se boste z vsemi in vsem želeli pokazati svojo srečo. Lahko, da boste pretiravali in si do polnoči nakopali prepire.
 
Lev   
Delovno dopoldne vas bo tako zaposlilo, da boste pozabili nase in na nekatere načrte. Popoldne se boste čutili ujete. Opazujte, kdo vas želi omejevati za vsako ceno.  
 
Devica  
Ugotovili boste, kje ste preponosni, da bi sprejeli dobre rešitve za vaš posel in organizacijo osebnega življenja. Ne boste sprejeli idej okolice, raje boste v težavah.

Tehtnica  
Ne boste si mogli pomagati, ljubezen bo močnejša od vaših odločitev po umiritvi. Sreča vas bo zajela že ob pogledih in samo sledili boste partnerju ali simpatiji.

Škorpijon  
Nemir vas bo vodil v aktivnosti, ki ne bodo imele smisla. Ne delajte nekaj na pamet, temveč razmislite, kako bi bilo optimalno. Usmerite svoj nemir- moč v kreativnost.   
 
Strelec   
Odlično čustveno dopoldne vas bo navdihnilo z optimizmom in odprti boste za ljubezen. Želeli boste skriti svoja čustva in se besedno zapletli v težave z okoljem.   
 
Kozorog   
Pretiravali boste s samopomembnostjo in doživeli hladen tuš iz okolja. Nekaj ne razumete v sistemu zapeljevanja, kar zatre vašo notranjo strast in odvrne ljudi od vas.
 
Vodnar  
Predpriprave na jutrišnji mlaj se vam bodo dogajale kar same od sebe. Prisiljeni boste pogledati v svoja čustva in dejanja ter narediti kratek pogovor s sabo.  
 
Ribi  
Vedite, da niste daleč od želenih rešitev, da pa jih ne morete sprejeti, dokler se ukvarjate samo s problem. Okolje vas podpira v dobrih spremembah, sprejemajte. 

X