Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Ste nemirno spali ali so se ponoči dogajale nenavadne stvari? Pazljivo, kajti tudi dan bo lahko čisto nepredvidljiv in magnet boste za vse težave in ljudi, ki se jih izogibate.

Bik  
Čustveno boste izčrpani, saj niste več navajeni se toliko razdajati oz. kazati svoje občutke ali jih zagovarjati. Sprostite se v iskrenosti in ne delajte po pričakovanjih.

Dvojčka  
Usoda vam bo na pot pripeljala moškega, ki vam bo pomagal urediti neko pomembno stvar. Ne prepirajte se z njim, samo sprejmite njegovo pomoč.  

Rak   
Zapletali se boste v čustva in provocirali bližnje in znance brez pravega razloga. Iskali boste dlako v jajcu in izzivali prepire povsod. Šele na večer se boste lahko sprostili.

Lev  
Končno boste začeli razmišljati o sebi in o svojih načrtih za prihodnost. To vam bo dalo voljo tudi za ostale stvari, ki vam niso tako v veselje. Ohranite fokus na sebi.  

Devica  
Z vsemi močmi se boste zagrizli v za vas pomembno delo. Naredili boste več, kot ste načrtovali. Pazite pa na komunikacijo, da si s pretiravanjem ne zaprete nekaterih poti.

Tehtnica  
Nihali boste na odzive občudovalcev in sočasno čutili nevarnosti. Če ste našli pravo osebo, da ji zaupate, ohranite stik z njo. Sicer počakajte na pravo osebo za zaupanje.

Škorpijon   
Če ne boste danes šli v akcijo, boste notranje pregoreli ravno zaradi zadrževanja kreativne sile in notranje moči. Uporabite jo za konstruktivne rešitve in ne za razdor.  

Strelec   
Nekatere besede vam bodo dale misliti, saj se v njih skriva veliko več resnice, kot si upate priznati. Kuhale se bodo v vas in vas spodbujale v spremembe, ki jih želite.  

Kozorog  
Na vsak način boste želeli nekaj od bližnjih, ki pa vam preprosto ne bodo mogli ustreči v vaši želji. To vas bo jezilo, a potrebujete spustiti star način pričakovanj.  

Vodnar  
Vztrajali boste pri svojih principih, kar bo otežilo pogovore. Popoldne boste šele ugotovili, da se ni nič zgodilo in da bo potrebno najti nov način komunikacije.

Ribi  
Dobro počutje vas bo vse bolj navduševalo in učinkovito boste naredili vse, česar se boste lotili. To vam bo dalo samozavest za popolno sledenje intuiciji. Uspeh sledi.