Astro

Horoskop za torek, 11. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
11. 8. 2020, 06.37
Posodobljeno: 11. 8. 2020, 07.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

S24
Andreja Novak

Oven
V komunikaciji boste pretiravali in za sabo pustili jezne in vznemirjene ljudi. Ne bodite preveč ponosni in raje razčistite vse potrebne stvari, da bo večji uspeh za vas.

Bik
V vas se prebuja notranji občutek za življenje, ki ga bodo današnji dogodki še podkrepili. Opazite spremembe, ki vam jih daje življenje in sodelujte v novostih.

Dvojčka
Izognite se jezi ali jezljivim ljudem, ki bodo danes imeli piko na vas. Nestrpni boste in prehitrih reakcij, zato se odmaknite vsem konfliktom in se raje kreativno lotite idej.

Rak
Kljub dopustom boste delovno usmerjeni, saj boste želeli uresničiti nekatere svoje sanje. Uživali boste v kuhanju za bližnje in želeli jih boste razvajati skozi cel dan.

Lev
Na krilih optimizma boste zajeli dan z veliko žlico in prav vse vam bo šlo kot po maslu. Veseli boste, ker bodo vam pomembni ljudje sprejeti tudi v širšo vašo družbo.

Devica
Ponosni boste in ob nekaterih situacijah reagirali prehitro. Želeli si boste spremembe v sodelovanju, a na tak način ne bo šlo. Vzemite si čas za dober razmislek o vsem, kar vas muči.

Tehtnica
Na novo boste videli določen odnos, za katerega ste že izgubili upanje. Lahko, da boste našli rešitev zase ali za skupno vezo. V vsakem primeru ljubezen je na vaši strani.

Škorpijon
Dopoldne boste polni idej in hitro jih boste podelili naprej v realizacijo. To vam bo dalo še več notranjega zagona in želje po uresničitvi tudi vaših osebnih - intimnih želja.

Strelec
Javno boste dobili potrditev za svoje dobro delo in veliko priložnosti se vam bo odprlo v smeri, ki vas najbolj veseli. To boste poslovno in osebno dobro unovčili.

Kozorog
Ne ukvarjajte se več s preteklostjo, da vam sedanjost ne uide. Bolj kot premlevate napake in zgodbe za nazaj, več bremen si naložite. Začnite prakticirati današnji dan.

Vodnar
Ne boste najbolje spali, notranji nemir bo želel nekatere odgovore. A čez dan boste raje nestrpnost širili dalje, kot da bi prisluhnili sebi in vzpostavili notranjo harmonijo.

Ribi
Prav dobro se boste počutili, čeprav ne boste imeli večjih stikov z okoljem ali jih ne boste opazili. Posvečeni ste svojim načrtom, ki se vse bolj kažejo kot dobra naložba.