Astro

Horoskop za ponedeljek, 10. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
10. 8. 2020, 06.32
Posodobljeno: 10. 8. 2020, 07.04
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

S24
Andreja Novak

Oven
Predrzni boste in se vmešavali v stvari, ki se vas ne tičejo. Jezni sodelavci ali bližnji znanci vas bodo opozarjali, a jih ne boste jemali resno. Težave se bodo kar kopičile.

Bik
Točno veste, kaj je potrebno narediti, pa se kar nekako odmikate od vsega skupaj. Čustva vas bodo preveč obremenjevala, da bi lahko izpolnili vse svoje obljube.

Dvojčka
Ponosni boste na svoje dosežke in pretiravali boste s samohvalo. Okolica bo želela, da dokažete svoje izjave, kar pa se vam bo zdelo izpod časti in se boste odmaknili.

Rak
Opustili boste močna čustvena pretiravanja in se z vso močjo vrgli v izpolnjevanje lastnih ciljev. Počasi vam namreč zmanjkuje časa in nujno je, da dokončate, kar ste si zastavili.

Lev
Mirni boste, saj boste lahko računali na čustvene odzive vaše ljubezni. To vam bo okrepilo poslovno samozavest in uspešnost ter odmaknilo neprijatelje v pozabo.

Devica
Preveč kritični boste do vsega in si zapravili dobro priložnost za dobre spremembe, predvsem v poslu. Ne bodite predrzni, saj nimate dovolj podlage znanja ali izkušenj.

Tehtnica
Skozi nov način življenja boste ohranili svežo zaljubljenost ali ljubezen, ki bo navdihovala vašo domišljijo in potrjevala partnerjevo srečo ali srečo simpatije.

Škorpijon
Imeli boste vso potrebno voljo za spremembe, ki ste jih že dlje časa načrtovali. Sprejmite vso pomoč ljudi, ki so se vam pridružili, pa četudi v zadnjem trenutku.

Strelec
Polni boste veselja in delovne samozavesti, zato vam ne bo nič težko narediti. Našli ste notranjo pravo naravnavo in ritem, ki vas podpira pri konkretnih korakih uspeha.

Kozorog
Ne jezite se, če vam ne znajo brati misli. Raje začnite izražati tisto, kar res mislite in želite. To bo okrepilo najprej vaše poslovne možnosti in dolgoročno željo po karieri.

Vodnar
Egoistični boste in prav nič ne boste skrivali dejstva, da si želite samo uresničiti svoje interese ter uživati življenje pod svojimi pogoji. Nič vas ne bodo ganile želje drugih.

Ribi
Imeli boste težave s komunikacijo in karkoli boste želeli povedati, vas bodo bližnji in družba narobe razumeli. To vas bo bremenilo in razmišljali boste, kje se zgodi kratek stik.