Astro

Horoskop za soboto, 8. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
8. 8. 2020, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

S24
Andreja Novak

Oven
Že od zjutraj boste nestrpni in lahko, da se boste čisto prekmalu prebudili in šli v akcijo, ki pa ne bo prinesla nobenih rezultatov. Čustveno boste naporni vsem okoli vas.

Bik
Vse boste imeli dobro pripravljeno, pa bodo ven skočila vsa vaša zatirana čustva, ki jo bodo sprožili komentarji bližnje osebe. Ne bodite preponosni, temveč iskreni.

Dvojčka
Vse bolj boste ponosni na svoje ideje, komunikacijo in na vse možnosti, ki ste si jih sami izborili, da sedaj lahko delate tisto, kar vam je všeč. Priznanja bodo sledila.

Rak
Ne glede na vašo notranjo občutljivost, boste vseeno hoteli biti glavni v družbi in pri tem boste čisto pozabili na želje in potrebe drugih. Prijatelji se bodo zato odmaknili.

Lev
Posel vam bo pomemben in delali boste odlične poteze. Popoldanski del boste kreativno preživeli in sočasno postavili nekatere nove in dobre ideje v realnost.

Devica
Ponos vam bo aktiviral željo po večjih idejah in ustvarjanju nečesa novega, pa boste zaradi tega čustven močno nihali. Preveč boste občutljivi na mnenja drugih.

Tehtnica
Potrebovali boste počitek, saj boste s svojo občutljivo naravo danes pritegnili prav naporne ljudi k sebi. Kljub temu, da jih razumete, poskrbite za svoje zdravo življenje.

Škorpijon
Čakali boste, da vas prijatelji pokličejo in se ponovno začne širše življenje, a se to ne bo zgodilo. Premalo pozornosti dajete drugih takrat, ko so z vami, zato se umikajo.

Strelec
Počasi, a vztrajno pridobivate na ugledu in mnogi imajo o vas boljše mnenje, kot vi sami o sebi. Razmislite, na kaj ste lahko sedaj ponosni in opustite bremena preteklosti.

Kozorog
Razklani boste na številne strani, saj boste povsod želeli se optimalno pokazati, pa vam bo ves ta trud pobral veliko energije. Ohranite zbranost za svoje življenje.

Vodnar
Ne glede na vso dogajanje, ne boste popuščali v osebni moči in ponosni boste na svojo komunikacijo, ki pa bo precej enostranska, saj ne boste nikogar zares poslušali.

Ribi
Skoraj cel dan vas bodo mučile slabe misli nesamozavesti in težko se boste zbrali k kakršnemu koli delu. Proti večeru se bo stanje izboljšalo in naredili boste kar veliko.