Astro

Horoskop za petek, 7. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
7. 8. 2020, 06.37
Posodobljeno: 7. 8. 2020, 07.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

S24
Andreja Novak

Oven
Želeli si boste zagotoviti podporo pri ustvarjanju novih temeljev. Lahko, da boste želeli napredovanje, večjo plačo ali izvajalca za delo doma, a ne bo šlo tako gladko.

Bik
Imeli boste priložnost, da uredite poslovno področje in se dobro dogovorite za sodelovanje, če boste odprti za pogovor. Sprostite se in pokažite svoje sedanje vrline.

Dvojčka
Možnosti za dobre spremembe se vam bodo ponujale, vi pa boste polni strahu iz preteklosti, ki ga bodo vaši družinski člani še stopnjevali. Osvobodite se družinske karme.

Rak
Dopoldne boste še močno čustveni in si prizadevali za skupno razumevanje, popoldne pa boste hitro pozabili na svoje obljube in se čisto egoistično odločili zase.

Lev
Ne boste ravno navdušeni nad čustvenimi predlogi in pritiski mlajše in starejše ženske. Skupaj bosta namreč želeli vas odmakniti od nekaterih za vas glavnih želja.


Devica
Ne boste popustili pred pritiski žensk v družini ali nadrejenih ženskih oseb v službi. Niti poslušati ne boste želeli tega, kar vam bodo govorile, kar bo imelo posledice.

Tehtnica
Dobri prebliski vas bodo osvobodili notranje sramežljivosti pred vašim partnerjem ali simpatijo. Prepoznali boste globljo naklonjenost in se boste lažje odprli za ljubezen.

Škorpijon
Občutki odrinjenosti, zapuščenost in melanholije vas lahko danes vodijo stran od akcije in sodelovanja. Fokusirajte se na svoje dnevne dolžnosti, da dobro izpeljete dan.

Strelec
Optimistični boste, a počasi vas bo minevala volja za spremembe. Ne boste želeli še dodatnega truda vlagati, saj bo motivacija čisto popustila. Spočijte si in razmislite.

Kozorog
Želite si izboljšati komunikacijo, pa boste kaj kmalu ugotovili, da zares potrebujete odkrito pogledati na situacijo in se sprostiti. Ne trudite se tam, kjer ni pravega stika.

Vodnar
Dopoldne boste zbirali informacije, da boste lahko popoldne izpostavili vsa dejstva in vpeljali svojo voljo. Dokler imajo dejavnosti smisel za vse, se bodo vsi strinjali.

Ribi
Komunikacija vam danes ne bo šla najbolje. Zato se boste odmikali od ljudi, še posebej od vseh tistih, ki so vam že sicer naporni. Ne pobegnite v alkohol ali spanje.