Astro

Horoskop za četrtek, 6. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
6. 8. 2020, 06.32
Posodobljeno: 6. 8. 2020, 06.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Foto: Mateja Jordovič Potočnik
Andreja Novak

Oven
Težka noč je za vami, zato si vzemite dovolj čas za jutranjo rehabilitacijo, da si ne pokvarite dobrih priložnosti. Samo sodelujte z dogajanjem. Zvečer boste oživeli.

Bik
Zgodaj zjutraj boste polni najboljših idej za posel, zato si vse zapišite. Na splošno bo dan poln dobrih spoznanj in prisluhnite starejšim osebam s koristnimi nasveti.

Dvojčka
S pretiranimi pogovori o idejah in nasvetih za druge se boste zapletli v prepire s starejšo žensko ali njeno družino. Raje se odmaknite, da ne boste imeli stroškov.

Rak
Danes je bolje, če ste varčni z besedami, saj boste čisto napačno razumljeni. Lahko, da boste želeli tudi manipulirati, a se ne bo dobro izšlo. Naj dejanja govorijo.

Lev
Dopoldne boste preživeli v hrepenenju po drugačnem dnevu, po času zase. Po drugi uri popoldne vas bo aktivirala ljubezen, ki bo v vas res prebudila željo po spremembi.

Devica
Ne boste mogli mirno sprejeti pokroviteljskih nasvetov starejše osebe, saj se pretirano vtikuje v vaše čustveno življenje. Z umikom boste zamrznili sodelovanje.

Tehtnica
Notranja napetost bo začela popuščati in morebitne težave z zdravjem se bodo počasi umikale. Več volje in moči boste lahko usmerili v koristne stvari in odnose.

Škorpijon
Imeli boste občutek, da vse zamujate in da se vam stvari izmuznejo tik pred realizacijo. Na nek način vas občutek ne vara, saj sami predolgo čakate z odločitvijo.

Strelec
Zbirali boste pogum, da sprejmete večje odločitve za svoje življenje in to tudi pokažete z dejanji. Bližnji ne bodo razumeli, kaj želite, zato ne pričakujte pomoči.

Kozorog
Uspeh vas bo navdušil in lažje boste pozitivno razmislili o stvareh, ki še čakajo na realizacijo. Ponosni boste nase in veliko lažje skomunicirali za vas pomembne stvari.

Vodnar
Pred 12. uro se ne boste mogli spraviti k delu, kar vas bo malo bremenilo, saj si želite ohraniti dober delovni ugled. Popoldne bo prehitro minilo in vam odvzelo nekatere možnosti.

Ribi
Posvetili se boste lahko vsem potrebnim stvarem in še vam bo ostalo časa zase. Ne pretiravajte v vam dobrih stvareh, saj se ne boste mogli ustaviti in vas bo utrudilo.