Astro

Horoskop za torek, 4. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
4. 8. 2020, 06.39
Posodobljeno: 4. 8. 2020, 06.54
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

S24
Andreja Novak

Oven
Odličen dan, ko boste nadvse optimistični in zdelo se vam bo, da je življenje vaše. Aktivni boste v vseh stvareh, ki vam krepijo samozavest in dobro počutje. Odlično bo.

Bik
Ne spreglejte nasvetov starejše osebe, ki vam bo želela predani precej modrosti in vam bo tudi držala podporo za vaš osebni in poslovni napredek. Zato samo sodelujte.

Dvojčka
Želeli se boste odmakniti od preštevilnih pravil in dogovorov preteklosti, ki vas bremenijo. Razmislite, kakšen sistem bi želeli za naprej in obvestite vse vpletene.

Rak
Že zgodaj zjutraj vas bodo preganjali opravki, ki se jih boste veselili, saj vam dajejo nov način sodelovanja in krepijo voljo in strast do življenja. Kmalu boste želi sadove.

Lev
Vse bolj boste samozavestni, saj se vaše ideje dobro realizirajo. Z njimi želite preseči svoje omejitve in poudariti nov način življenja, ki vse bolj kaže pozitivne učinke.

Devica
Utesnjeni boste in želeli boste vzpostaviti nov način sodelovanja tako v službi kot doma. Pretirana čustvenost v notranjosti in hladnost navzven ne bosta najboljša rešitev.

Tehtnica
Skozi urejenost in vse večji notranji mir in povezanost z naravo, boste lahko začeli z drugačnim življenjem. Vaša partnerska ali poslovna veza se bo stabilizirala z novimi načrti.

Škorpijon
Vaše razpoloženje močno niha skozi dan, zato je pomembno, da ohranite notranjo zbranost na tem, kar bi želeli spremeniti. Ne dovolite domačim, da vzamejo vso pozornost.

Strelec
Vse bolj zadovoljni boste, saj vam bo godila pozornost nekaterih vam dragih ljudi. Zmanjšajte stike s tistimi, ki vas utrujajo, da bo ostalo več časa za vaše ljubljence.

Kozorog
Razmišljali boste o vsem, kar ste v preteklih dneh preveč povedali. Neugodno vam bo, ker boste spoznali, da ste bili precej egoistični in da vas drugi niso zares zanimali.

Vodnar
Potrebno bo razrešiti način sodelovanja, če želite dobre poslovne in osebne odnose. Ne bežite od nejasnih situacij, temveč začnite iskreno izražati tisto, kar zares želite.

Ribi
Preverite, kaj blokira vaše korake naprej in uredite vse, kar je potrebno. To velja tako za vaš delovni in osebni prostor kot za vaše notranje počutje. Opustite preteklost.