Astro

Horoskop za ponedeljek, 3. avgusta

Andreja Novak / Dobra karma
3. 8. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

Trmasti boste in vzstralaki pri svojih načelih. Izsilili boste stvari, ki so vam pomembne in pri tem ne boste pomislili, da vam lahko takšno obnašanje kaj kmalu vrne.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Bik

Pomagali boste bližnji osebi in to vas bo zelo osrečilo. Radi se intuitivno odzovete za pomoč tam, kjer je potrebno. Lahko pa, da vam bo parter to dejanje dlje časa očital.

Dvojčka

Sprostili se boste v določenih odnosih in celo pokazali svojo jezo in nestrinjanje, če bo potrebno. To bo odmaknilo težo preteklosti in resnica vas bo močno osrečila.

Rak

Nihali boste med željo po svobodi in jezo zaradi slabe komunikacije vaših bližnjih prijateljev in družinskih članov. Usmerite se v svoje delo, bo več koristi in smisla.

Lev

Vaša čustvena nihanja podo povzročila težave s komunikacijo, saj boste v vsem močno pretiravali brez, da bi to sploh opazili. Doma se bodo brez uspeha pritoževali.

Devica

Uveljavljali boste svojo voljo in manipulirali, da bi prišli do želenih stvari. Nekateri se vam bodo odkrito uprli in vam povzročili težave, da boste morali urediti svoj status.

Tehtnica

Srečni boste v odnosih, saj se ne boste upirali ničemur, niti ne boste bremenili drugih ali sebe. Pomagali boste, če bo kdo res želel in vztrajal, sicer se boste odmikali v svoj mir.

Škorpijon

Komunikacija vas je reševala, a tokrat boste šli čez mejo in naredili ravno to, kar ste drugim očitali. Odločite se za popolno prenovo sebe navznoter in življenja navzven.

Strelec

Najprej se vam bo zdelo vse tako enostavno, da kar ne boste začeli. Kmalu boste ugotovili, da ste prepozni, ker niste upoštevali dejstev. Preprečite to situacijo.

Kozorog

Pomembno bo, da ste odprti za okolje in da sproti izražate vse, kar vas muči in kar želite spremeniti. Ideje bodo prihajale spontano. Delite jih z drugimi, da se realizirajo.

Vodnar

Počutili se boste utesnjene in ranljive, sočasno pa boste vi držali druge na distanci. Ne delajte z ljudmi kot s šahovskimi figurami, saj s tem kurite njihovo ljubezen.

Ribi

Denar vam bo odtekal, ker ne boste izrazili svojega mnenja oz. se boste jezili tam, kjer ne bo imelo smisla. Zato se vam bodo aparati kvarili, vi pa iskali rešitve drugje.