Astro

Horoskop za četrtek, 30. julija

Andreja Novak / Dobra karma
30. 7. 2020, 06.39
Posodobljeno: 30. 7. 2020, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven

Slabo se boste prebudili ali vas bodo drugi, kar vas bo močno ujezilo. Jeza in nemir vas bo spremljal cel dan, če se ne boste zavestno pomirili in jasno povedali, kaj želite.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Bik

Odločili se boste za spremembe in želeli umiriti svoje odnose in način življenja. Uspelo vam bo, če ne boste takoj popustili in sledili provokacijam in idejam iz okolja.

Dvojčka

Brez da bi se zavedali, boste s svojimi besedami nekomu stopili na prste ali mu dodali soli na njegovo rano. To bo sprožilo večje reakcije, lahko pravo malo vojno v odnosu.

Rak

Pazite, da si s svojimi prehitrimi besedami ne zapravite naklonjenosti v pomembnih odnosih. Ne morete pričakovati od ljudi, da vas v vsem razumejo, a vi njih ne.

Lev

Postalo vam bo jasno, kaj delate narobe in takoj boste popravili svoj odnos do čustev drugih. Spoznali boste, da jih ne morete spremeniti in je vaša žrtev brezpomembna.

Devica

Intuitivno boste vedeli, da je nekaj narobe, a ne boste tega znali na pravi način povedati dalje, zato se boste zapletli v prepire in dokazovanja, ki bodo kar trajala.

Tehtnica

Nenadna povabila simpatije ali partnerja bodo v vas zbudila močno strast in veselje. Pozabili boste na svoje načrte ter se čisto predali dogajanu dneva. Zanimivo bo.

Škorpijon

Zgodaj zjutraj se boste lahko odločili, kako boste preživeli dan. Lahko bo nadvse optimističen in vse, česar se boste lotili, vam bo izvrstno šlo. Ali pa bo vse narobe.

Strelec

Odličen dan za dobre poslovne ideje in dogovore. Optimistični boste in pozitivno vplivali na vse vidike svojega življenja. Komunicirajte – s tem boste vse razrešili.

Kozorog

Imeli boste priložnost, da izpoveste ljubezen prav posebni osebi. Ne zamudite je. Tako boste presegli svojo obrambno držo in se odprli za življenje. Srečni boste.

Vodnar

Počasi boste ugotovili, da se vaši prijatelji odmikajo od vas in uporabili boste svoj šarm, da jih pridobite nazaj. Preživite nekaj časa z njimi in jim poklonite pozornost.

Ribi

Zaželeli si boste sprememb v ljubezni, saj se vam bo prebudila notranja strast. Samski, odprite se za spremembe. Vezani povabite partnerja na vroč zmenek.