Astro

Horoskop za torek, 28. julija

Andreja Novak / Dobra karma
28. 7. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

Izkoristite dobre dopoldanske delovne vplive, da opravite maksimalno učinkovito delo. Po 14. uri se namreč lahko veter čisto obrne in vas spravi v večje težave.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Bik

Čustveni in občutljivi na odzive drugih boste, zato preživite dan čimbolj mirno. Ne vztrajajte pri delu, če boste videli, da se stvari zapletajo. Počakajte na ugodnejši čas.

Dvojčka

Polni energije in elana boste danes opravili več kot prejšnje dni. Nič vam ne bo težko in lahko boste premagali tudi upor okolice pred spremembami. Danes je vaš dan.

Rak

Jutranja dobra intuicija vas bo že opoldne zapustila, če se boste zanašali samo na njo in ne boste preverili ter skomunicirali dejstev. Ne jemljite opravkov preveč z lahkoto.

Lev

Sledite nenavadnim in ektravagantnim idejam, ki bodo danes aktivirale vse vaše energije. Ne zapletite se v čustva okolice, opazujite pa, kdo vas podpira pri realizaciji.

Devica

Optimalno podporo imate za uresničitev želja, zato ne čakajte. Na dan bodo prišli tudi vaši strahovi, ki jih boste lahko premagali, zato se ne umikajte od načrtovanega.

Tehtnica

Romantičen dan s polno podporo ljubezni. Samski imate priložnost srečanja ljubezni življenja. Čustva bodo odprta za sodelovanje in vse bo šlo z lahkoto in sproščeno.

Škorpijon

Globoka čustva vam bodo danes zameglila um in ne boste se mogli trezno odločiti. Prepoznajte svoje notranje želje in si priznajte, kakšno življenje si resnično želite.

Strelec

Komunikacija vam bo danes čudežno delovala, zato ne zadržujte ničesar v sebi. Jasno in glasno boste pokazali svoje načrte in se hitro in učinkovito dogovorili o vsem.

Kozorog

Želeli si boste več življenja in ljubezni, kot je bo na voljo, pri tem boste zanemarili dejstvo, da ste se čisto odmaknili od vseh stikov z ljudmi. Iskreno razmislite o vsem.

Vodnar

Imeli boste moč in pogum, da naredite najbolj nenavadne stvari, ki pa ste si jih že dlje časa želeli. Ne boste se ozirali na čustva drugih, temveč cel dan sledili samo sebi.

Ribi

Počutje vam ne bo najboljše, saj boste dvomili o vsem, kar boste počeli. Poprosite bližnje za mnenje in pomoč, ali pa vsaj danes ektremno spremenite svojo dnevno rutino.