Astro

Horoskop za ponedeljek, 27. julija

Andreja Novak / Dobra karma
27. 7. 2020, 06.37
Posodobljeno: 27. 7. 2020, 06.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Optimistično boste začeli teden in nič vas ne bo moglo ustaviti. Poslovni dogovori bodo uspešno potekali, zato ne odlagajte ničesar za kasnejši čas. Vse lahko danes uredite.

Bik
Izogibajte se ženske družbe, ki vam bo grenila razpoloženje in karkoli se boste želeli dogovoriti, ne bo šlo v pravo smer. Za ohranitev miru preslišite kakšno besedo ali dve.

Dvojčka
Močni boste v besedah, manj pa v dejanjih, zato se lahko razvijejo večji prepiri. Ne pretiravajte, če ne morete narediti tega, kar obljubljate. Sodelujte pa v vsem, kar se dogaja.

Rak
Naporni boste in pretiravali s čustvenimi reakcijami, s katerimi boste želeli pripraviti bližnje ali sodelavce, da bi reagirali po vaših željah. Iskreno jih poprosite za pomoč.

Lev
Ne bodite tako občutljivi na dogajanje okoli vas, samo sprejmite spremembe, ki si jih želite. Tako vas bo lahko življenje podprlo in boste hitreje prišli do svoje ljubezni.

Devica
Pogumno boste vztrajali v svojih idejah ter pričakovali, da jih bodo vsi samo sprejeli. Pripravite se na bitke, saj vam marsikdo ne bo naklonjen in bo to jasno pokazal.

Tehtnica
Zaljubljen dan, ki je lahko kar nadaljevanje od včerajšnjega večera. Goreli boste v strasti. Ne upoštevajte pikrih opazk iz ženske strani, pa bo to najlepši dan ljubezni.

Škorpijon
Imeli boste lažen občutek pomirjenost in sodelovanja, v bistvu pa boste čisto v svojem filmu in odmaknjeni od vseh, ki bi vam lahko dopovedali drugače. Preverjajte dejstva.

Strelec
Ne dovolite, da vas starejša ženska vodi za nos. Odprite se novemu sodelovanju, tako osebno kot poslovno. Srečo vam prinašajo mlajše osebe, ki vas vedno podpirajo.

Kozorog
Končno boste začeli prepoznavati, kje se zataknete v svojem življenju in si nakopljete težave in odmik od ljubezni. Najboljše bo, ko boste čisto nehali kriviti druge ali biti njihov guru.

Vodnar
Vztrajali boste na svojih idejah in rešitvah, pa čeprav vam bo jasno, da so težko dosegljive in da se boste vi najbolj žrtvovali. Razmislite, ali res potrebujete vse to.

Ribi
Vztrajajte pri svoji začrtani poti, ne glede na to, kako se danes počutite. Ne dovolite, da vam trenutno nerazpoloženje uniči že narejene korake v dobro smer življenja.