Astro

Horoskop za četrtek, 23. julija

Andreja Novak / Dobra karma
23. 7. 2020, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Ni čas za to, da se odmaknete od družine ali sebe, zato ne bodite tako občutljivi in ne taktizirajte vsakič, ko vam nekaj ne ustreza. Dovolj je, da izrazite svoja čustva in želje.

Bik
Zasanjani boste in čustveno precej mehki. Ne sprejmite predlogov ali idej brez, da bi si vzeli dovolj časa za razmislek. Nikakor se ne odločajte iz trenutnega čustvenega nagiba.

Dvojčka
Polni boste idej in genialnih spoznanj, ki jih boste morali deliti z drugimi, da se pravočasno realizirajo. Aktivirajte se in naredite vse, kar je potrebno iz vaše strani.

Rak
Ne predajajte se čustvom, ki vas bodo peljala v napačno smer in boste zrušili nekatere dobre odnose. Popoldne vas bo zagrabila nekontrolirana jeza, pametno jo usmerite.

Lev
Sonce prestopi v vaše znamenje in pričenja se vaše najboljše obdobje. To velja predvsem za tiste, ki ste delali na sebi in se že spoznali ter sprejeli. Zanimivo bo.

Devica
Kljub nesigurnosti se boste želeli dokazati in boste vztrajali pri nekaterih svojih odločitvah in dejanjih. Ker ne boste mogli vsega sami narediti, se dobro organizirajte.

Tehtnica
Vibrirali boste z ljubeznijo in vsi se bodo obračali k vam po pomoč. Ne bo vam nič težko narediti in prisluhniti zgodbam, s katerimi se bodo ljudje odprli, tudi simpatije.

Škorpijon
Imeli boste priložnost pokazati svojo plat zgodbe, zato se ne umikajte, temveč se izrazite povsod, kjer bo priložnost. Koristno bo za prihodnost in za dobro počutje.

Strelec
Zmedeni boste in iskali čustveno potrditev iz okolja, a vas bo to še bolj zmedlo. Ustavite se in si odpočijte, danes ni dan za velike aktivnosti, temveč za ljubezen.

Kozorog
Čuvajte se trme, da ne boste vztrajali v napačnih stvareh in si uničili dobrih priložnosti. Bodite iskreni in sproščeni, da se lahko odnosi gradijo v pravo smer.

Vodnar
Delovni boste in nestrpni do vseh, ki vas bodo ovirali pri delu. Karkoli boste naredili, bo premalo in naporni boste celo sebi. Šele zvečer se boste lahko sprostili in umirili.

Ribi
Ljubezen vas bo dobro podprla in vsak dan se boste bolje počutili zaradi nje. Dober dan za zmenke, izkoristite ga in pojdite v vam prijetno družbo ali pokličite simpatijo.