Astro

Horoskop za sredo, 22. julija

Andreja Novak / Dobra karma
22. 7. 2020, 06.41
Posodobljeno: 22. 7. 2020, 07.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Precej občutljivi in trmasti boste. Še sebi boste šli na živce, če se ne boste sprostili. Rešila vas bo iskrenost danega trenutka. V zabavo vam bo, ko se boste osmešili.

Bik
Razdražljivi boste in vse, kar se bo dogajalo, bo posledica vaše neodločnosti. Ne taktizirajte z dejstvi preteklosti, čas je, da upoštevate novosti in zaživite v sedanjosti.

Dvojčka
Ne skrivajte svoje občutljivosti za krinko nedostopnosti. Tudi nežnost in krhost sta del življenja. Lepo je, če zaupate bližnjim in jim pokažete tudi to plat. Smiselno bo.

Rak
Dogajanje v okolici vas bo precej obremenilo in ne boste vedeli, kako izpolniti vse želje, ki jih boste zaznavali. Sprostite se in bodite iskreni do vseh, tudi do sebe.

Lev
Priznajte si, da potrebujete ljubezen za srečo. Strast in ljubezen vam aktivira tako dobro voljo kot dober posel. Razmislite, kako boste vse izpeljali, da se bo dobro izšlo.

Devica
Odprti boste za novosti in takoj, ko bo mogoče, boste zamenjali svoj način življenja ter se odmaknili od vseh, ki vas utrujajo. Nikakor ne morete več delati kompromisov.

Tehtnica
Sedaj že res potrebujete čas zase, da v miru razmislite, kam vas peljejo nove poti. Res, da ste zadovoljni, a preveč časa zapravite za čakanje drugih pri njihovih opravkih.

Škorpijon
Vaš magnetni vpliv bo pritegnil marsikoga v vaš vsakdanjik. Preglejte dobro, ali je smisel srečanja oseben ali posloven in ne mešajte čustev s poslom in obratno.

Strelec
Težko boste zadrževali čustva in marsikdo bo danes na novo odkril globino vašega srca, s katerim doživljete življenje. Ne odmikajte se in ne pomanjšujte zaradi drugih.

Kozorog
Jezni boste, ker se vam bo zdelo, da se vsi norčujejo od vas. Zato boste pretiravali v dokazovanju tega, da imate prav, kar bo samo še poslabšalo situacijo. Zberite se.

Vodnar
Z odličnimi idejami se boste malo zapletli, saj boste preveliko težo dajali svojim čustvom. To prilagajanje vas lahko časa preusmeri v manj zanimivo obdobje življenja.

Ribi
Ugotovili boste recept za svoje dobro počutje in optimizem, ki ga raje ne delite z drugimi, če ne želite, da vam njihovi komentarji ne zmotijo veselje in mir.