Astro

Horoskop za torek, 21. julija

Andreja Novak / Dobra karma
21. 7. 2020, 06.43
Posodobljeno: 21. 7. 2020, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Nikakor se ne boste mogli izviti iz odgovornosti in oditi po svoje, ne glede na to, kakšne prijeme boste uporabili. Ni čas za odmik, ne glede na vašo občutljivost in trmo.

Bik
Obtičali med dvema ognjema in se ne boste znali odločiti, kaj narediti. Zato boste zamudili obe prilike in samo nase se boste lahko jezili. Umirite se in bodite iskreni.

Dvojčka
Zatiranje čustev vam lahko povzroči manjše zdravstvene težave, ki pa jih bo potrebno uradno zdraviti. To vas bo malo pretreslo, saj boste spoznali, kaj si delate.

Rak
Usmerjeni boste v delo, ki ga boste redno izvajali. Vsa pozornost pa bo šla v partnerstvo, kjer bo pomembna prelomnica življenja. Ne verjemite govoricam.

Lev
Pokazali boste svoje želje, a partner vam ne bo verjel, zato boste čutili potrebo, da mu ves čas nekaj dokazujete, kar vas bo pripeljalo do čustvene nestabilnosti in težav.

Devica
Služba, posel in vaše zdravje vam bodo na prvem mestu. Vse ostalo boste kar izpustili iz rok. Na srečo ne bo težav, saj vam bodo bližnji kar hitro priskočili na pomoč.

Tehtnica
Kreativnost in zaposlenost s svojimi stvarmi vas bo popolnoma odrezala od okolja. Predani boste življenju in zadovoljni v sebi, ne boste imeli potrebe po spremembah.

Škorpijon
Močni boste navzven in dali boste vse od sebe, da še zadnjič prepričate ljudi in poslovne partnerje v svoj prav. Samo nered in nejasnost vas lahko pri tem ustavi.

Strelec
Skrili se boste za vpliv prijateljev in znancev in želeli pobegniti od odgovornosti, kar bo pripeljalo do družinskega razkola. Če ne boste sodelovali, vam bo umaknjena podpora.

Kozorog
Odnosi vam bodo preintenzivni, a pobegniti ne boste mogli. Okrepite svoje stališče navzven, zagovarjajte ga in začnite živeti brez, da čakate na odobritev okolice.


Vodnar
Dom vam bo varno zatočišče in želeli si boste urediti čimveč stvari, saj boste čutili, da lahko s komunikacijo sedaj opravite več kot kdajkoli prej. Prisluhnite rešitvam drugih.

Ribi
Ne boste se mogli izogniti obveznostim, ki vam jih bo prineslo poletje. Ne glede na načrte, bo potrebno poskrbeti za nekatere materialne vidike. Imeli boste pomoč.