Astro

Horoskop za ponedeljek, 20. julija

Andreja Novak / Dobra karma
20. 7. 2020, 06.31
Posodobljeno: 20. 7. 2020, 07.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Učinkovito boste komunicirali brez, da bi se sprli ali imeli sami slab občutek o vsem. Novosti bodo prišle same od sebe, kar vas bo razveselilo, saj vam je bilo že dolgčas.

Bik  
Samozavestni boste in iskali priložnosti za kreativne preboje v službi, kjer pa ne bo najboljši čas za spremembe. Če boste umirjeni in ljubeči, boste hitreje pršli do cilja.

Dvojčka  
Popazite na svoje zdravje, ki bo pokazatelj vaših čustev. Če boste odprti za ljubezen, potem boste cveteli od zadovoljstva, sicer vas lahko boli glava. Pijte dovolj tekočine.

Rak  
Odličen dan za začetek novih odnosov ali ureditev starih. Jasno pokažite svoje cilje in želje ter se postavite zase povsod, kjer bo potrebno. Tako boste pridobili na svoji moči.
 
Lev  
Odločili se boste in sledili svojemu srcu ne glede na ovire iz okolja. Srečni boste, saj se bo odločitev izkazala za dobro in odprla čnov način življenja, ki se ga boste končno veselili.   
 
Devica   
Nove možnosti za delo in napredovanje se bodo pokazale, kar vas bo razveselilo. Potrudili se boste, da boste pravočasno vse oddali in pridobili določene prednosti.  

Tehtnica  
Dobro počutje bo aktiviralo vašo življenjsko, seksualno energijo. To bo sprostilo vse okoli vas, tako v poslu, kot osebno in odnosi bodo kar naenkrat postali bolj zabavni.

Škorpijon  
Ogromno moči vas bo podprlo, da boste na hitro naredili tisto, kar ste želeli že dlje časa – urediti določene odnose. Lahko, da boste odpovedali kakšno sodelovanje.  

Strelec    
Spoznali boste vrednost osebe, ki jo že dlje časa poznate, a boste tokrat prvič dojeli, koliko vam pomeni. Zato ji pokažite svoja čustva in hvaležnost, to bo čisto dovolj.  

Kozorog  
Prišel je čas za ljubezen. Obudite jo v odnosu. Samski boste imeli priložnost srečati pravo osebo. Vse se bo končno zložilo na pravi način in pozabili boste na vse tegobe.
 
Vodnar  
Uredili si boste osnovne temelje, kar vam bo dalo ogromno moči tudi za poslovne uspehe. Končno vam bo jasno, kaj je potrebno narediti dalje, da na polno zaživite.

Ribi  
Videli boste dobro pot do materialnega uspeha in nič vam ne bo težko naredili v tej smeri. Srečni boste, ker bodo vaše ideje prišle do izraza in prinesle velike rezultate.

dk
Andreja Novak