napoved

Horoskop za nedeljo, 19. julija

Andreja Novak / Dobra karma
19. 7. 2020, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Vroč dan bo za vas. Lahko, da se boste že zgodaj zjutraj srečali s simpatijo in nadaljevali druženje. Čustva in strast vas bodo čisto prevzela, samo sledili boste.

Bik  
Ženske vam bodo dvigovale kri in jezni boste, a ne bo nič boljše, dokler se ne izrazite. Povejte svoje želje in ne kvarite srečanj zaradi nege užaljenosti. Sprostite se v odnosih.  

Dvojčka  
Nihali boste v počutju in idejah, kar bo predvsem obremenilo druge in ne vas. Vi predlagajte, kaj bi počeli v družini ali s prijatelji, saj se ne boste mogli prilagoditi.

Rak  
Vse bo šlo po vaše. Vsi vam bodo naklonjeni in lahko, da boste kar malo pogrešali težave. Pazite, da ne pretiravate z besedami in si jih zaradi dolgega časa ne ustvarite.  
 
Lev  
Samo korak stran boste od zastavljenega cilja. Potrpežljivi boste, a vseeno bo vsem jasno, da ne boste mogli več dolgo čakati, saj bo vaš srečni nemir viden vsem.
 
Devica   
Pretiravali boste z ostrino ob družinskih pogovorih in prepiri bodo obremenili  predvsem vas. Počakajte, ne vpletajte se, dokler ne boste v sebi čutili stabilnosti.   

Tehtnica  
Učili se boste izraziti svoja čustva na nov način, kar vam ne bo delalo težav, če ne boste preveč razmišljali. Ljubezen vam bo sledila, zato ne boste čutili pritiskov iz okolja.

Škorpijon  
Ne boste se počutili najbolje, ne glede na to, da ne bo nič narobe. Potrebno bo razmisliti o dolgoročnih ciljih in odkriti, kam se je skrila vaša življenjska energija.  

Strelec    
Zasanjani boste in ne glede na prepire, ki jih bo okolica želela izzvati z vami, boste vztrajali. Skrili boste svoja čustva in jih delili samo s tistimi, ki jih bodo sami začutilil.  
 
Kozorog  
Nujno je, da ste pozorni na lastno izražanje, saj ste zaradi preteklosti precej zaprti in strogi, kar marsikoga odbije. Ne pričakujte, da se bodo drugi trudili za vaše dobro počutje.
 
Vodnar  
Zaradi čustev boste pozabili na vse ideje in želje za danes. Čisto se boste predali vsemu, kar se bo dagajalo. Zvečer boste čutili krivdo, ker bodo nastale manjše težave.  
 
Ribi  
Dopoldne boste malo zmedeni in težko se boste zbudili. Zato boste toliko bolj zadovoljni po 14. uri, ko se boste lahko aktivirali v boljši dan in naredili kaj zase.