Napoved

Horoskop za soboto, 18. julija

Andreja Novak / Dobra karma
18. 7. 2020, 06.47
Posodobljeno: 18. 7. 2020, 08.13
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Uresničevati se vam bo začela stara želja, na katero ste že pozabili. A stara čustva in hrepenenja se vam bodo hitro aktivirala, ko boste začutili, v katero smer gre vse skupaj.

Bik  
Ugotovili, da ne morete sočasno delovati iz jeze in nadaljevati v ljubezni. Zato se boste morali odločiti, kako boste reševali odnose in verjemite, vaše jeze ne bo želel nihče.

Dvojčka  
Želeli si boste vzpostaviti mir v družinskih odnosih, zato boste veliko razmišljali o vsem, kar se dogaja. Pokazali boste veliko razumevanja, a neumnosti ne boste več prenašali.

Rak  
Potrudite se, da dopoldne opravite vse, kar je potrebno, da se boste lahko popoldne sproščenon predali čustvom in zabavi, v katero vas bodo vabili tako prijatelji kot družina.    
 
Lev  
Vztrajno boste šli v smer, ki si jo želite, čeprav vam bodo ovire postavljali vaši bližnji. A čas je na vaši strani, kar se zavedate. Vseeno stopite korak naprej in si zagotovite sodelovanje.
 
Devica  
Želeli se boste pogovoriti o družinskih aktivnostih, pa se očitno ne bodo najbolj strinjali z vami, saj bo kaj hitro prišlo do prepirov. Bolje, da greste sami v akcijo.

Tehtnica  
Težko boste skrili strast, ki se bo prižigala ob določeni osebi. Če ste samski, potem se samo sprostite. Vezani pa boste dobro razmislili o svojem partnerstvu in življenju na splošno.

Škorpijon  
Pozorni bodite na svoje počutje in pazite na srce ter stopala. Ne boste v najboljši koži in imeli boste občutek, da vam gre vse narobe.  Poskusite se umiriti in lažje bo šlo.
 
Strelec   
Navadili ste se že na to, da so reflektorji usmerjeni na vas, zato lahko, da vam bo postalo malo dolgčas, ko se bodo stvari malo umirile oz. ne boste čutili adrenalina.  
 
Kozorog  
Stopite ven iz iluzije in se odzivajte na energije okolja. Prisluhnite čustvom in ženskam iz okolja, naj vam pokažejo pot, ki bo prinesla rezultate za pravo življenje.   
 
Vodnar  
Odlične ideje se vam bodo porajale. Povejte jih naprej in takoj se bo začela njihova realizacija. Komunikacija bo malo nenavadna, pritegnila bo veliko smeha in dobrega druženja.
 
Ribi  
Imeli boste dober občutek o sebi, ki vam ga nihče ne bo mogel zrušiti, zato niti ne bodo poskušali. Veliko dobrega ste že naredili, zato boste optimistično gledali naprej.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja