Napoved

Horoskop za sredo, 15. julija

Andreja Novak / Dobra karma
15. 7. 2020, 06.25
Posodobljeno: 15. 7. 2020, 07.07
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Najboljši dan za zmenke, saj boste izžarevali seksualno energijo. Okrepite svoj partnerski odnos ali se odprite za nove simpatije, ki jih bo danes več kot sicer.  

Bik  
Obilo volje boste imeli, še posebej, če ste sveže zaljubljeni. Če ste samski, pojdite v družbo in glejte v oči, da lahko preskočijo iskre ljubezni, ki vas danes podpirajo.  

Dvojčka    
Nekaterim osebam ne boste mogli nič dopovedati, zato je dobro, da poskrbite za vse, kar je potrebno in se potem odmaknite, da vas ne potegnejo v svoj čustveni krog.

Rak    
Neizpolnjena čustva preteklosti vas bodo objela in hrepeneli boste po nečim, kar se ne more uresniliti. S tem se odmikate od sedanjosti, kjer lahko dobite, kar želite.
 
Lev  
Prišel je čas, da mislite na sebe in izhajajte samo iz tega, kar vas osrečuje. Obeta se vam najlepše obdobje. Ne dovolite, da vam ga drugi kratijo s krivdo in negativizmom.
 
Devica  
V uradnih papirjih in dejavnostih boste prejeli potrebno pomoč. Z lahkoto se boste vse dogovorili. Lahko celo, da se boste z uradno osebo spoprijateljili za življenje.      

Tehtnica  
Ne boste se mogli izogniti zaljubljenim pogledom, ki vam jih bodo številni pošiljali, zato boste morali pokazati, kdo je vaša izbrana simpatija ali partner, da ne bodo težave.

Škorpijon  
Ne zapletite se v prepire, temveč uskladite pri sebi vse svoje želje ter se izpostavite za tisto, v kar res verjamete. Imeli boste veliko moč in vpliv na okolico ter dogajanje.
 
Strelec   
Današnji dan vam bo prinesel lepo darilo, ki vam bo odprlo čisto nov pogled na sebe in življenje. Pravo spoznanje vas bo podprlo v dobrih spremembah na dolgi rok.  
 
Kozorog  
Pazite, da s svojim pretiranim ponosom ne uničite svojih dobrih priložnosti in lepih odnosov.  S pretiranim pokroviteljstvom lahko preženete nežnost iz svojega življenja.
 
Vodnar  
Ne boste mogli priti do prave besede ali akcije, ne glede na to, kako se boste trudili. Zato se sprostite in počivajte ter si dovolite preživeti dan čisto ležerno in počasi.  
 
Ribi  
Zasanjani boste in intuicija vam bo pospešeno delovala. Zato si pišite svoje ideje ali sanje, ki vam bodo razkrile mariskaj zanimivega o vas samih in o prihodnji življenjski poti.