Astro

Horoskop za ponedeljek, 13. julija

Andreja Novak / Dobra karma
13. 7. 2020, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Če boste vedeli, kaj želite, se boste povsod dobro dogovorili. V nasprotnem primeru pa vas bodo vse stvari obremenjevale in se boste želeli za vsako stvar prepirati.

Bik  
Veseli boste in dobro razpoloženi, ko boste dobili novice glede nekega zaključka. Ne boste pa točno vedeli, ali je to za vas dobro ali slabo, a zares je dobra vsaka sprememba.

Dvojčka  
Lahko se dogovorite za napredovanje, če boste le ohranili fokus na konstruktivnih idejah in ne boste podlegli govoricam in negativnim namigovanjem iz okolice.

Rak  
Malo naporen dan, ker se boste ukvarjali s čisto nepomembnimi stvarmi in na veliko izgubljali čas in energijo. Ustavite se in si naredite okvirni načrt dnevnega dogajanja.

Lev  
Aktivni boste in a polno energije sodelovali pri vseh mogočih stvareh. Tako si boste na splošno ustvarili dober sloves za poletje.  Veliko stvari se vam bo začelo odpirati.

Devica   
Sledite dogajanju v dnevu in ne bodite preveč obremenjeni s svojim načrtom. Lahko, da bo šlo vse drugače, kot ste načrtovali, a boste uredili veliko pomembnih stvari.  

Tehtnica  
Srečanja z zanimivimi ljudmi vam bodo dala dobro potrditev, da ste na pravi poti in da se lahko pripravite na bolj zanimivo, ljubeče in aktivno obdobje življenja.

Škorpijon  
Ne glejte več nazaj, samo iz sedanjega trenutka ustvarjajte svojo prihodnost. Ne bodite strpni do tistih, ki vam delajo škodo in nestrpni do tistih, ki vas imajo radi.  

Strelec    
Dogodki vas bodo spomnili na to, kako so vas določeni ljudje izkoristili in vas pustili na cedilu. Jezili se boste za stvari za nazaj in bremenili tiste, ki nimajo nič s tem.

Kozorog  
Čas je, da naredite spremembe, korake naprej v svojem poslu. Pomembno je, da prevzamete odgovornost za svoje delo v smeri, da boste zadovoljni na dolgi rok.

Vodnar  
Aktivni boste in vse bo šlo po načrtih. Načrte po spremembah boste prestavili za kasnejši čas.  Obvestite vse vpletene, da ne bo prihajalo do nesporazumov.

Ribi  
Sproti se boste naučili vsega, kar je potrebno, da lahko speljete večje stvari in se odprete za novosti. Vaš optimizem bo nalezljiv, zato se bodo ljudje radi družili z vami.