Astro

Horoskop za nedeljo, 12. julija

Andreja Novak / Dobra karma
12. 7. 2020, 07.33
Posodobljeno: 12. 7. 2020, 08.07
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Ne poslušajte govoric ljubosumnežev, ki vam preko govoric želijo škodovati. Poskrbite, da bo vaša družine poznala vaše ideje in misli, pa tudi čustva, da bo mir.

Bik  
Bodite pozorni na dogajanje okoli sebe in sočasno poskušajte ugotoviti, kdaj ste izgubi veselje in optimizem. Izjemno pomembno je za vas, da ga ponovno najdete.

Dvojčka  
Odličen čas za ureditev odnosov v ljubezni in širši družini. Povabite jih na zabavo ali druženje ter se posvetite vsakemu posebej. To vam bo povrnilo ugled in mir na dolgi rok.

Rak   
Sprostite pričakovanja do drugih in se ne obremenjujte s tem, kaj drugi počnejo. Poskrbite, da je vaše delo optimalno narejeno in jasno skomunicirajte vse, kar je potrebno.

Lev  
Druženje s prijatelji in znanci vam je postalo zelo pomembno in ne boste več dovolili, da vam kdorkoli krati možnosti srečanj in sodelovanj v širši družbi, kjer boste cveteli.

Devica   
Prejeli boste lepo darilo od starejše ženske, kar bo okrepilo vajin odnos, a sočasno vas bo malo obremenilo, saj boste čutili, da se pričakuje sedaj več sodelovanja z njo.   

Tehtnica  
Možnosti dneva vas bodo odpirali v lepe trenutke. Izkoristite jih in postavite sebe v ospredje. Ne umikajte se samo zaradi vljudnosti do drugih, ne v poslu, ne v ljubezni.

Škorpijon  
Odličen dan, ki ga preživite čimbolj po svoje in z ljudmi, s katerimi se dobro počutite.  SKozi druženje boste prišli do nove energije, idej in se spontano odprli sreči v ljubezni.

Strelec    
Lahko, da boste fizično precej utrujeni. Poskrbite tako za počitek, kot za nego telesa. Koristne bodo masaže ali telovadba, karkoli, kar vam bo pomagalo sprostiti bremena.

Kozorog  
Opustite pretirane navezave na ljudi iz preteklosti in ne projecirajte svojih želja na druge, temveč poglejte, kdo so v resnici. Šele tako boste resnično dobro zaživeli.

Vodnar  
Ne spuščajte v družino ljudi, ki vam prinašajo nemir in prepire. Bodite iskreni in naj se pokaže, kdo ne spada več v vašo družbo. To bo prvi korak do srečne družine.

Ribi  
Odlično počutje ne boste želeli kvariti s srečanji, zato se boste raje držali doma isvojega dela. Čisto vas bo prevzela kreativnost, od katere si veliko obetate.