Astro

Horoskop za petek, 10. julija

Andreja Novak / Dobra karma
10. 7. 2020, 06.33
Posodobljeno: 10. 7. 2020, 07.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Romantika vam ne bo na prvem mestu, kar bo precej razočaralo vašega partnerja ali simpatijo. Na tiho bodo računali namreč na spontani zmenek z vami, a se vi ne boste odzivali v to smer.

Bik  
Sprostite pretirane notranje reakcije, ki jih kopičite že vrsto let. Zastrupljajo vam vaše odnose in tudi zmanjšujejo osnovno vitalnost. Sprostitev bo okrepila vaš libido.

Dvojčka
Če se boste lahko izognili prepirom, boste veliko dobrega lahko naredili zase in za druge. Pomembno je, da si priznate, da je čas, da vpeljete resnico v vse svoje odnose.

Rak
Izpolnile se vam bodo davne čustvene želje, kar vas bo raznežilo in seveda osrečilo. Na plano pa bodo prišla stara negativna čustva, ki jih je dobro opustiti in začutiti srečo sedanjosti.

Lev  
Polni boste optimizma in sreča vam bo sledila ne glede na to, kaj boste počeli. Našli ste sorodno dušo in tega se vse bolj zavedate. Jasno pokažite svojo naklonjenost.

Devica  
Partner vam bo očital pomanjkanje romanike in ljubezenske naravnave, saj boste opazili predvsem njegove napake in sproti analizirali in povedali vse, kar je narobe.  

Tehtnica  
Ne dovolite, da vas slaba čustva preteklosti in pritiski okolja bremenijo in odmikajo od dobrega življenja. Preverite pri sebi, zakaj se zapirate in umikate v osamo.

Škorpijon  
Re-aktivirajte se v ljubezni in začnite živeti življenje na polno. Odličen dan za druženje in darila, ki bodo prihajala iz vseh strani. Veselite se jih in to tudi pokažite.

Strelec   
Postavite se zase in odkrijte, kje tiči vaša resnična ljubezen. Partner bo hvaležen, če se boste sprostili. Če ste samski, prebudite svojo samozavest, vse ostalo bo sledilo.

Kozorog  
Samski, preverite, kje se zaprete pred ljubeznijo. Odlične možnosti imate, da se odprete ljubezni v dvoje, če boste le našli svoj notranji vzvod za sproščenost z bližino.  

Vodnar  
Strast bo vse bolj vidna v vašem partnerstvu in bo sprostila nesigurnost in nepotrebna vprašanja. Samski, priložnosti se bodo odpirale, sledite jim.

Ribi  
Samski imate v tem obdobju možnosti za srečanje z vam zanimivo osebo, s katero se lahko odnos razvije v nekaj več. Če boste preveč usmerjeni v delo, bo priložnost šla mimo.