Astro

Horoskop za četrtek, 9. julija

Andreja Novak / Dobra karma
9. 7. 2020, 06.34
Posodobljeno: 9. 7. 2020, 07.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Bodite pozorni na zdravje, pijte dovolj tekočine in ne dovolite, da vam drugi urejajo ritem življenja. Stres vam namreč uničuje življenjsko energijo in hormonsko ravnotežje.

Bik  
Življenje vam želi pokazati, da je čas, da naredite notranjo samoanalizo glede odnosov, pri tem je nujno, da ločite poslovne odnose od osebnih in ljubezenskega.

Dvojčka  
Ne nasedajte na težave starejših oseb v širšem okolju, temveč jim pomagajte samo v okviru svojih zmožnosti, če želite. Če ne bodo želeli sodelovati, pa se raje odmaknite.

Rak   
Lahko, da boste preveč padli v stara čustva. Dobro je, da to čimprej opazite in jih opustite. Ne obremenjujte novih ljudi s svojimi starimi težavemi, ki jih zares ni več.

Lev  
Novosti vam bodo aktivirale nov način življenja. Želje se vam bodo uresničevale in tudi doma se boste začeli bolje počutiti. Vaša dobra volja bo močno vidna navzven.

Devica  
Dogajanje v dnevu vam bo pokazalo vaše globlje šibke točke. Ne bežite od njih, samo preverite, če je smiselno kaj spremeniti sedaj ali drugič narediti stvari malo drugače.

Tehtnica  
Pričakujte dobre spremembe v ljubezni, samski se odprite na nove priložnosti in na dobro srečanje, ki bo ponovno aktiviralo iskrice ljubezni. Bodite odprti in iskreni.

Škorpijon   
Polni boste optimizma, željni sodelovanja in srečanja z ljudmi. Skupni uspehi bodo lahko veliki in trajni, če boste le lahko pozabili težje preizkušnje iz preteklosti.      

Strelec   
Ljubezen in dobra volja vam bosta sledila, ko boste v svoji optimalni moči. Če ne boste sledili svoji resnici in željam, se lahko pojavi melanholija in žalost zaradi preteklosti

Kozorog  
Ljubezen vam bo naklonjena takoj, ko boste vi naklonjeni njej. Partner komaj čaka, da vi sami obrnete nov list življenja in se prepustite bolj sproščenemu življenju.

Vodnar  
Čustveni boste in ranljivi, zato pazljivo komunicirajte, da se do konca dneva ne spravite v resne prepire. Vse lahko dosežete na miren in ljubeč način, poskusite.  

Ribi  
Poslovni interes bo vse večji, kar bo malo izpodrinilo ljubezen, a partner ne bo imel nič proti. Obeta se vam možnost napredovanja v službi in druge ugodnosti, sodelujte.