Astro

Horoskop za sredo, 8. julija

Andreja Novak / Dobra karma
8. 7. 2020, 06.35
Posodobljeno: 8. 7. 2020, 07.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Obveznosti se vam kopičijo, ker pretiravate z vsemi obljubami drugim, pa še zase komajda sproti rešujete stvari. Zato lahko, da boste mogli spremeniti načrte za dopust.

Bik  
Ne boste imeli razloga za slabo počutje, pa boste vseeno nesproščeni in zaskrbljeni. Pretiravali boste z reakcijami in si uničili priložnosti za dobre spremembe v življenju.

Dvojčka    
Prepirljivi boste in ne glede na to, ali boste izrazili jezo ali ne, boste izčrpani. Usmerite svojo moč drugam in naredite tiste stvari, ki ste jih do sedaj zanemarjali.

Rak    
Dobra volja in ideje vas bo preplavile. Šli boste v akcijo in poskrbeli, da se jih bo kar nekaj realiziralo. Ne pretiravajte pa pri vsem tem, da ne boste obremenili prijateljev.

Lev  
Odprite se najsrečnejšim trenutkom, ki vam bodo še posebej danes aktivirali čisto nov pogled na življenje. Spoznali boste, da ob določeni osebi še posebej zacvetite.

Devica  
Energije boste imeli dovolj, a celotno dogajanje in vaše počutje bo odvisno predvsem od vaše psihične stabilnosti in pripravljenosti na sprejemanje potrebnih sprememb.

Tehtnica  
Bolj boste opazovali dogajanje okoli vas, kot v njem resnično sodelovali. Neverjetno stabilni boste ob vsem, kar se bo dogajalo, zato vas bo marsikdo prosil za nasvet.  

Škorpijon  
Precej denarja bo v obtoku, zato bodite previdni pri posojanju denarja. Odložite pogovore in možno sodelovanje za čas, ko boste manj optimistični in bolj realni.  

Strelec   
Odlično počutje vas bo vodilo v hitro realizacijo vaših ciljev. Vsi vam bodo šli na roko, če boste le sebe postavili na prvo mesto in se tako obnašali v besedah in dejanjih.

Kozorog  
Notranja stabilnost vam bo koristila pri vzpostavitvi vaše nove poti. Nujno ostanite zvesti sebi in sledite ciljem in življenju, za katerega ste se odločili v bližnji preteklosti.

Vodnar  
Utrujeni boste od vsega, predvsem pa od pomanjkanja časa zase. Tako boste učinkoviti, da boste pozabili na osnovne stvari življenja, kar vam bo zamajalo fizično odpornost.

Ribi  
Odlično notranje razpoloženje vam bo pokazalo, da je zdravo in za vas nujno prakticirati malo egoizma, saj se sicer preveč obremenjujete z drugimi in pozabite nase.