Astro

Horoskop za torek, 7. julija

Andreja Novak / Dobra karma
7. 7. 2020, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Reorganizirajte se, najdite si pomoč, naredite karkoli, nikakor pa ne prelagajte nujnih opravkov za kasneje, saj si lahko s tem nakopljete večje težave. Razmislite o vsem skupaj.

Bik  
Poglejte malo na čustva bližnjih in se začnite iskreno izražati, tudi če niso samo lepe stvari. Tako boste prihranili veliko energije, časa in hitreje vse uredili. Začnite danes.

Dvojčka  
Ne posvečajte preveč pozornosti ljudem iz preteklosti, saj imate sedaj več dobrega za ustvarjati. Javnost bo večino časa na vaši strani, zato nikjer ne delajte kompromisov.

Rak  
Negujte sedanjost in preverjajte pri sebi svoja nova razvijajoča se čustva in ideje. S tem si boste prihranili ogromno časa in denarja ter se začeli celo zabavati v življenju.

Lev   
Pridobili ste si naklonjenost za vas najpomembnejših ljudi, zato se ne bo potrebno veliko truditi, da jih prepričate v dolgoročno sodelovanje in s tem tudi druženje.

Devica  
Ne kopičite negativnih misli o partnerju, saj ne bo več imel potrpljenja za vaše analize. Če ste samski, razmislite, kaj zares želite v odnosih in poglejte okoli sebe.

Tehtnica  
Veliko dobrega vam bo prinesel dan, a vas bodo notranji dvomi držali nazaj, da se ne boste čisto sprostili. Kot da ne boste mogli verjeti, da je ta uspeh namenjen prav vam.

Škorpijon  
Vprašanje je, če se lahko do konca tega obdobja zberete in preverite, zakaj ste tako jezni in nemirni ter pričakujete od drugih, da se ravnajo po vaših čustvih.

Strelec   
Postavite se zase in ugotovite, kje tiči vaša ljubezen in jo okrepite v odnosih. Partner bo hvaležen. Če ste samski, vedite, da samo s samozavestjo je smiselno pristopiti k simpatiji, da dobi občutek o vas in se odzove.

Kozorog   
Imeli boste veliko energije, za katero je dobro, da jo usmerite v fizične aktivnosti ali potovanja, da vam ne bo pobegnila v prepire.  

Vodnar  
Bodite pozorni na nenadne spremembe načrtov, ki jih bodo hoteli drugi vsiliti v vaš življenjski ritem. Ne spreminjajte svojega načrta in dela, saj boste imeli več težav kot koristi.  

Ribi  
Sreča vam bo naklonjena in dobra presenečenja se bodo vrstila. Ne boste pretiravali z druženjem in velikimi zabavami, raje boste skromno nadaljevali svojo zastavljeno pot.