Astro

Horoskop za ponedeljek, 6. julija

Andreja Novak / Dobra karma
6. 7. 2020, 06.37
Posodobljeno: 6. 7. 2020, 07.49
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Vse se lahko spremeni v dobro, če se boste le sprostili in začeli iskreno slediti svojim željam. Lahko si na novo postavite svoje življenje in uredite vse potrebne stvari.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Bik
Posvetite se telesu in okrepite fizični trening, kar vas bo povezalo s sedanjostjo in bolj, ko boste fit, boljše bo življenje. Začeli boste bolje sodelovati in komunicirati.

Dvojčka
Ozrite se naokoli, da ne zamudite vsega, kar vam življenje ponuja. Ljubezen in simpatije vas bodo obkrožale, ne skrivajte se, odreagirajte na vsa povabila.

Rak
Ljubezen vas bo prisilila v iskren pogovor s sabo in odkrili boste, da ste že precej napredovali in da vam manjka samo še nekaj korakov do izpolnitve sanj, zato nadaljujte.

Lev
Kar boste delali z ljubeznijo, bo cvetelo. Ostalo bo nekako šlo, a večjih rezultatov si ne obetajte na področjih, kjer ne boste srečni. Zato opustite vse, kar vas ne osrečuje.

Devica
Pazite na svoje fizično počutje, saj vse, kar zadržite v sebi, slabo vplivala na vas. Pokazale se bodo možnosti za napredovanje in trajno ureditev osebnega statusa.

Tehtnica
Ne nasedajte na sladke besede in povabila, če čutite zraven nemir ali neiskrenost. Ohranite notranjo stabilnost in raje ostanite doma, če vam bi do druženja. Pestro bo.

Škorpijon
Popolnoma se boste zakopali v delo, kjer boste začeli z uvajanjem novostmi, ki pa ne bodo prinesle pričakovanih rezultatov. Ne zanemarjajte ljubezni zaradi poslovnih ciljev.

Strelec
Če se vas bo ljubezen dotaknila, vam bo to pomenilo pravo razbremenitev in motivacijo za drugačno življenje. Zato se danes ozrite naokoli in samo sodelujte.

Kozorog
Ne jemljite svojega dela z levo roko, saj se boste zapletli v težave, če boste računali na nesigurnost drugih. Pokazali boste svojo nezrelost za delo in si uničili zaupanje v vas.

Vodnar
Usklajevanje idej in poslovnih obveznosti bo pomembno, zato si ustvarite rutino, preko katere boste lahko vse dobro vodili. Čas je, da bi prevzamete delovne korake

Ribi
Uspešno boste začeli nov teden in novo obdobje. Polni boste energije in nič vam ne bo težko, a ne pomagajte drugim, temveč resnično naredite tisto, kar ste najdlje odlašali.