Astro

Horoskop za nedeljo, 5. julija

Andreja Novak / Dobra karma
5. 7. 2020, 06.54
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Samozavest se vam bo zaradi luninega mrka zamajala. Izgubili boste moč za upiranje negativnim spremembam. Počakajte dan ali dva, preden greste nazaj v javnost.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Bik
Srčno se odprite sebi, ljudem in življenju. Poskusite dan preživeti v harmoniji in sodelovanju. Ne reagirajte na svoja stara pričakovanja, naj vas ljudje v plus presenetijo.

Dvojčka
Smiselno je, da razmislite o svojih pravih potrebah in postanite iskreni do sebe. Če ste samski, pa je dovolj odločitev, da si želite nekoga ter samo sledite življenju.

Rak
Ne odmikajte svoje družine in svojih ljubljenih od vsega, saj je pomembno, da se vsi zavedajo, kaj se dogaja z vami in da se stvari spreminjajo. Zato je družina.

Lev
Zanimiv dan, ko boste lahko izbirali med večjo srečo in se čisto predali svojim najlepšim čustvom. Prevzelo vas bo upanje in skozi druženje boste doiili potrditve.

Devica
Spremembe bodo potrebne in dobre možnosti se vam odpirajo. Zato se ne odmikajte od življenja in ne taktizirajte, da si pridobite čas. Danes iskreno povejte svoje želje.

Tehtnica
Iskani boste in vsi bodo želeli biti v vaši družbi, kar bo partnerja naredilo zelo ljubosumnega. Pokažite mu naklonjenost, ljubezen in preživite dovolj časa z njim.

Škorpijon
Kontaktirali vas bodo ljudje in vas prosili za pomoč. Odločite se po svoji vesti. Seveda boste bolj naklonjeni v pomoči nasprotnemu spolu, kar vam nihče ne bo zameril.

Strelec
Ne boste točno vedeli, kaj vam je, saj se boste dobro počutili kljub vsemu, da vam bodo vsi razlagali, kako je vse narobe z vami. Sprostite se in opazujte dogajanje.

Kozorog
Samski kozorogi, pojdite v javnost. Vezani pa bodite pozorni, da ne boste dušili partnerja in ga patronizirali, saj ima počasi dovolj vaših pametnih namigov.

Vodnar
Sprejmite odgovornost na vseh področjih in jasno pokažite svoje namere. Skozi druženje boste dobili nove revolucionarne ideje, ki jih boste s pomočjo drugih realizirali.

Ribi
Današnji mrk vas bo spravil v melanholijo in vam dal občutek odrezanosti od sveta. Dobro počutje si lahko povrnete ob umetnosti ali naravi, zato dan posvetite temu.