Astro

Horoskop za petek, 3. julija

Andreja Novak / Dobra karma
3. 7. 2020, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne boste ravno blesteli v poslu, čeprav se vam ne bo dogajalo nič takšnega. Občutljivi boste na besede in si dejanja napačno razlagali, kar bo povzročalo kaos okoli vas.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja


Bik
Slaba komunikacija in zamerljivost vam ruši tudi službene odnose. Vi ste tisti, ki širite slabo počutje pri delu. Razmislite, kako naprej, da ne boste poslovno nazadovali.

Dvojčka
Skrivali boste svoja čustva in jih poskušali rešiti preko meditacije in terapij, sočasno pa boste hrepeneli ravno po tem, da bi jih z nekom doživljali. Upajte si zaživeti sedaj.

Rak
Iskrena komunikacija vas bo rešila in vsi bodo navdušeni nad vašim delovanjem. Priskočili vam bodo na pomoč vedno, ko boste potrebovali podporo, prosite jih pravočasno.

Lev
Pazite, kako se izražate in povejte samo tisto, kar res želite, da gre naokoli med ljudi. Ne zaupajte vsem vsega, samo nekaj ljudi je, ki so resnično na vaši strani. Negujte jih.

Devica
Smiselno je, da se lotite sprememb korak za korakom in vnesete nov način dela v svojo službo, posel. To bo ugodno vplivalo tudi na osebno življenje, dom in prijatelje.

Tehtnica
Smiselno je, da neprijateljem pokažete, kje so meje in jih pravočasno zaustavite v neresničnih govoricah. Danes se ne ukvarjajte z nikomer, ki vas ne osrečuje.

Škorpijon
Sledili boste dnevom, a ne s pravo motivacijo niti z voljo. Pomanjkanje energije bo pri vas preveč vidno, zato ne hodite na srečanja z ljudmi, ki lahko izkoristijo vaše šibke točke.

Strelec
Naredite si program za prihodnji teden, v katerem bo dovolj časa tudi za prosti čas, sicer vas bo poletje prehitro utrudilo in vi sami ne boste imeli ničesar od življenja.

Kozorog
Odmaknite se od vsega, kar vas negativno vznemirja. Zavedajte se, da je vaš notranji mir največja podpora, ki jo vzdržujte. Ne pametujte drugim in ne rinite v težave.

Vodnar
Usmerjeni boste v delo in učinkovitost. Ne boste si dovolili slabega počutja. Nadzorovali boste vse ter se pravočasno odmikali od težav, ki bi vam jih zakuhali drugi.

Ribi
Sproščeni, a lahko da malo osamljeni, boste danes želeli ustvariti dobre stvari in skozi to dobili nove ideje večje korake v svojem poslu. Zapišite si ideje, da vam ne pobegnejo.