Astro

Horoskop za sredo, 1. julija

Andreja Novak / Dobra karma
1. 7. 2020, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven
Partner bo začuden, če mu boste očitali pomanjkanje naklonjenosti, saj vas zasipa s pozornostjo. Samski ovni okrepite svoje fizično telo in samozavest se vam bo vrnila.

Bik
Prijatelji vas bodo pustili na cedilu in to ravno takrat, ko jih boste najbolj potrebovali. To vas bo za dlje časa precej zagrenilo. Vam bo pa dalo misliti, zakaj se je to zgodilo.

Dvojčka  
Pogovorite se z domačimi in skupaj naredite dober načrt, kako uresničiti nekatere skupne cilje. Samski odločite se, da si želite nekoga in potem sodelujte z življenjem.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak
Vztrajajte in prebrodite notranje strahove iz preteklosti ter se ne ozirajte na negativnih komentarje ljudi. Dokažite si, da zmorete in ne odnehajte. Vredno bo.

Lev
Ne razmišljajte preveč, samo sodelujte z vsem, kar vam bo prineslo življenje. Tako se boste izognili vsem težavam, ki se prilepijo na vas zaradi vaših reakcij na vaše bližnje.

Devica
Pretirana čustva v sebi vas bodo prestrašila, da se boste želeli odmaknili od večine dogajanja, kar pa nikakor ne bo dobro za vas. Opazujte druge in se izrazite, ko boste želeli.

Tehtnica
Počutili se boste osamljene in preveč izpostavljene okolju. To bo okrepilo vaš obrambni mehanizem, da boste poskušali biti z ljudmi zelo uradni in odmaknjeni.

Škorpijon
Pomembno je, da tokrat ostanete zvesti sebi in svojim ciljem, željam ter dopustite, da se zgodijo spremembe v tej smeri. Usoda vam bo naklonjena, zato ji le sledite.

Strelec
Želeli si boste urediti vse tehnične stvari in uradne papirje, da vas nihče potem ne bo mogel vleči za nos in manipulirati zaradi strahu. Koristno bo, da vse to sami uredite.

Kozorog
Poskrbite zase in ne bodite tako pokroviteljski do drugih, ker to ni znak ljubezni. Nehajte razmišljati in taktizirati ter delujte sproti, pa se vam bo vse izboljšalo.

Vodnar
Zaradi časovne stiske boste bolj srčno zalo odprti do partnerja ali simpatije. S tem si boste pridobili še več naklonjenosti in prave bližine in bodo skupni trenutki boljši.

Ribi
Vaše nihajoče počutje vas bo spravljalo ob živce, pa čeprav ne bo nič narobe, boste ves čas notranje napeti. Ukvarjali se boste z malenkostmi in potiskali pomembne stvari stran.