Astro

Horoskop za torek, 30. junija

Andreja Novak / Dobra karma
30. 6. 2020, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Odmaknite se od družbe, ki v vas ne vidi nič dobrega. Dovolj dolgo ste jim držali hrbet. Bolj boste namreč občutljivi na kritiko in boste zato močneje odreagirali.

Bik
Ne zaostrujte odnosov in ne postanite strogi moralist z brezhibnim bontonom, če ne želite, da se vas izogibajo dobri ljudje. Poskušajte najti nekaj dobrega v vsakomur.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja


Dvojčka
Počakajte in bodite potrpežljivi ter ne jemljite stvari osebno. Globlja čustva so plod preteklosti, zato jih opustite in reagirajte samo na trenutne situacije. Odprite srce.

Rak
Ohranite fokus na sebi in svojem življenju in s tem preprečite napade iz okolja. Samo sledite ciljem, ki jih je nujno doseči ne glede na čustvene odpore, ki jih boste čutili.

Lev
Toliko boste zaposleni s sabo, da boste ignorirali sodelavce, ki bodo začudeni nad vašim obnašanjem, a ne bodo nič rekli. Nadaljujte fokusirani na svojo pot in dobro delo.

Devica
Ni potrebe, da ste vedno najbolj pametni in s tem tudi najbolj zadržani. Privoščite si kakšen čustven izpad, še posebej tam, kjer je za srečo pomembno, da ste sproščeni.

Tehtnica
Širite svojo pozitivno energijo. Vaša vladarica Venera je že nazaj v direktnem gibanju, kar pomeni, da prihaja odlično obdobje polno prijetnih dogodkov, daril in ljubezni.

Škorpijon
Sedaj ni čas za velike spremembe, je pa smiselno pregledati stare rezultate in preveriti, kaj ste se v tem času naučili. Sledite novemu znanju, ne zanašajte se na druge.

Strelec
Ne bojte se lastne moči in vztrajajte v dobrih namerah. Bodite najboljša pozitivna podpora v dogajanju. Ogromne korake lahko naredite v pravi smeri, zato samo naprej.

Kozorog
Ozrite se naokoli, da ne zamudite vsega, kar vam življenje ponuja. Samo s sodelovanjem skozi dan boste lahko začeli dobro živeti. Prenehajte komplicirati.

Vodnar
Spočijte si in se naučite mirovati takrat, ko je vse v najlepšem redu. Vaša pretirana želja po učinkovitosti in sprotnemu reševanju stvari vas prehitro pelje v akcijo.

Ribi
Če ne boste vsaj malo sodelovali s partnerjem, se lahko zgodi, da bo ljubezen med vama ugasnila, saj ne bo več čakal na ugodne priložnosti in na vaš prosti čas.