Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Sreča in ljubezen vam bosta sledili in kar bo najlepše, srečni boste tudi za druge, ki jim bo šlo dobro. Vaše zadovoljstvo vas bo delalo nadvse zapeljive in privlačne.

Bik  
Nasveti starejše ženske vam bodo dobrodošli. Tako vam bo šlo lažje in hitreje boste sprejeti v njen širok družbeni krog, kar vam bo prineslo več ugodnosti.  

Dvojčka  
Občutljivi boste na opombe sodelavcev in ne boste se mogli čisto sprostiti pri delu. Preveč hitro jim boste zamerili in zato se nikakor ne boste mogli dobro dogovoriti.

Rak  
Spremembe v poslu, službi ali ureditvi uradnih papirjev bodo izjemno pozitivne in začelo se bo vaše boljše obdobje. Naredili boste velike korake za svoje življenje.

Lev  
Začenja se novo, čisto drugačno poslovno obdobje. Uspeh bo večji, še posebej, ker boste spoznali, da je dovolj, da se dobro organizirate in dosledno skomunicirate.

Devica   
Previdno v pogovorih in ne primerjajte se s komerkoli na delovnem področju. Naredite vse tako, da boste vi zadovoljni, da boste lahko zagovarjali svoje delo.

Tehtnica  
Preživite dan čimbolj delovno, da se dobro pripravite na poletno temperaturo. Veliko stvari se bo odvilo proti pričakovanjim dobro in z lahkoto boste napredovali.

Škorpijon  
Ko boste v sebi uskladili svoje želje in pričakovanja z vsemi dejavnostmi, ki jih čez dan in teden aktivirate,  bo tudi vaša ljubezen postala bolj smiselna in rezultati vidnejši.

Strelec    
Lahko, da vas bo delovno področje obremenjevalo ali samo nekateri ljudje povezani z delom. Sprostite se. Denar bo redno pritekal, tako da ne bo večjih finančnih težav.

Kozorog  
Preverite vse uradne papirje in položnice za mesece nazaj. Tako boste preprečili nesporazume in si pridobili dober ugled, veliko zaupanje, lahko tudi napredovanje.

Vodnar  
Pozorni bodite na komunikacijo, da si sami ne skuhate težav, ki jih boste potem reševali še dlje časa. Iskrenost je koristna stvar, vendar samo do tistih, ki so vam pomembni.

Ribi  
Možnosti za večjo srečo se vam bodo odpirale. A vse to ne bo vidno navzven, a vam bo veliko pomenilo. Zato ohranite občutek egoizma, ki ga imajo drugi ob vas in poskrbite zase.