Astro

Horoskop za nedeljo, 28. junija

Andreja Novak / Dobra karma
28. 6. 2020, 07.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Previdni bodite z izjavami in mnenji navzven, saj vaše fizično počutje in družbena uveljavitev še ni tako stabilna, da bi lahko tvegali napade in nasprotovanja okolja.

Bik  
Veliko stvari vas čaka, da jih uredite, a to vam bo uspelo dokaj hitro in uspešno, zato se jih lotite čimprej in ne trosite slabe volje na vaše bližnje. Hvaležni vam bodo.

Dvojčka  
Če delate tudi danes, bodite pozorni, da se prehitro ne sprete in nepremišljeno ne date odpovedi. Zato se danes odmikajte od pogovorov v službe, tudi preko maila.

Rak  
Ljubezen bo v ospredju dogajanja. Želeli jo boste negovati in za njo ste pripravljeni narediti marsikaj. A dovolj bo, da ste samo iskreni in ljubeči do vseh, tudi do sebe.

Lev  
Dovolj ste delovni, da si lahko dovolite malo sprostitve. Počasi boste dojeli, da se je potrebno samo dobro organizirati in dovoliti, da še kdo drug prevzame opravila.

Devica   
Usoda vas bo vabila na potovanje ali daljšo pot, lahko pa, da vam celo uresniči željo po selitvi. Začele se bo odpirati prava pot in zato ohranite pozitivno naravnavo nase.

Tehtnica  
Ignorirajte pritiske okolja in govorice ter se predajajte sreči in veselju, ki ju boste zaznavali ob bližnjih in novih ali celo starih simpatijah. Vsi vam bodo naklonjeni.

Škorpijon  
Vaš magnetni privlak vas bo prisilil, da boste razmislili, kaj si zares želite v ljubezenski vezi in na kakšen način želite zaživeti v prihodnje. Bodite iskreni s sabo, lažje vam bo.

Strelec    
Odprte srce brez strahu, da vas drugi prizadanejo. Na ta način boste pomagali vašim bližnjim, da pridejo do ponovne volje do življenja in da skupaj začnete na novo.

Kozorog  
Ostajajte zvesti sebi in svojemu življenju, saj lahko prav sedaj stemelje postavite čisto na novo. Razmislite o vsem. Kaj vam je pomembno in v katero smer želite iti?

Vodnar  
Vedite, da niste dolžni ves čas skrbeti za počutje vaših bližnjih. Razvadili ste jih. Tudi z drugimi se ne ukvarjajte tako globoko, saj ne dojamejo vašega načina delovanja.  

Ribi  
Odlično obdobje bo, kjer boste lahko ustvarili veliko dobrega. Poskrbite, da boste imeli vsaj malo časa zase in to vsak dan. Samo tako boste ohranili svoje čisto stanje.