Astro

Horoskop za soboto, 27. junija

Andreja Novak / Dobra karma
27. 6. 2020, 07.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Bodite pozorni, da se ne zapletete v prepire, bodite zbrani, da ne padete pod provokacijo okolja. Podporo imate veliko in česarkoli se boste lotili, se bo dobro izšlo.

Bik  
Polno dogajanje v službi, vam bo porušilo današnji ritem. Le s težavo boste dohitevali spremembe. Sprejemajte dane novosti, saj je to za vas vitalnega pomena.

Dvojčka  
Pogrešali boste stare čas, nekatere osebe ter skupno ljubezen. Dovolite si sprostiti stara čustva, da se odprete za novo ljubezen v sedanjosti in to jasno pokažite.

Rak  
Koristno je, da dan preživite v osami ali da se družite samo s tistimi, ki so vam naklonjeni. Možna so namreč nihanja v počutju, ki vam lahko porušijo nekatere cilje.

Lev  
Naredite si čas za srečo, ki vam jo bo usoda vse pogosteje pripeljala v življenje. Možnosti nove ljubezni, simpatije so velike, če si boste le upali odpreti nenadni sreči.

Devica  
Če boste želeli ali ne, sobota bo nadvse delovna. Nikakor se ne boste mogli odtrgati od dela, ki vas bo način umirjalo in vam dajalo občutek varnosti in sproščenosti.

Tehtnica  
Ljubezen bo reševala ostala področja življenja, zato ne dovolite, da vam okolica pokvari vse to in vaš specialen odnos do ljubezni. Negujte dobre občutke v sebi.

Škorpijon  
Lahko, da se boste lotili hitrih, a konkretnih sprememb, ki vam bodo dale pogum in voljo.  Naredite lahko prenovo doma, pa čeprav spremenite samo barve ali dodatke.

Strelec   
Dovolite si sprejemati darila, ki bodo vse bolj pogosto prihajala v vaše življenje, skozi njih pa potiho ljubezen, ki bo postala vaša stalnica a ne čisto tako, kot ste pričakovali.

Kozorog  
Ljubezen je preprosta in lepa, ali pa to ni ljubezen. Izkoristite to obdobje, da se pogovorite s sabo, kdo ste in kaj je za vas ljubezen ter kako ste jo pripravljeni deliti.

Vodnar  
Sodelujte samo s tistimi, s katerimi se počutite dobro, ostale pa pustite na miru, da živijo življenje po svoje. Vedite, da vnašate nemir, če želite vedno poskrbeti za vse.  

Ribi  
Vaš vladar Neptun bo prešel v retrogradno fazo, kar vas bo zaščitilo pred vplivi okolja in vam dalo možnosti, da prebudite najgloblje strasti ter zaživite bolj po svoje.