Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Vaš neverjetni optimizem bo odstranil vse ovire, ki vam jih bo okolica postavljala. Nič vam ne bo prišlo do živega in zadovoljno boste nadaljevali svoj energični način življenja.

Bik  
Seksualno boste privlačni, zato samski biki opazite, kdo se v vaši bližini “zakuri” in pristopite sproščeno in iskreno. Poklonite dovolj pozornosti in uspeh je zagotovljen.

Dvojčka  
Pričakujte lepa darila, tudi čustveno druženje, ki bo v vas prebudilo lepe spomine. Lahko pa, da boste zaradi tega ponoči slabše spali, saj vas bo zagrabila melanholija.  

Rak   
Zalo pomembno je, da opustite stare splošne negativne misli o vaših odnosih iz preteklosti, ki ne rušijo samo vas, temveč tudi vaše bližnje, ki jih imate radi.  .

Lev  
Prava družba vas bo spravila v dobro razpoloženje, zato jim pokažite svojo naklonjenosti in se ne odmikajte. Sprostite se, skupen humor bo naredil potrebno.   

Devica  
Preveč boste občutljivi in si boste vsako besedo partnerja ali simpatije gnali k srcu. Ne reagirajte prehitro, zavedajte se, da vsak pri sebi izhaja iz svojih najglobljih ran.

Tehtnica  
Poletje vas bo odprlo za bolj sproščene reakcije in hitro boste opustili vse pretekle izkušnje in nemir, ki se je na vas lepil iz okolja. Vsak dan izkušajte svobodo in čas zase.

Škorpijon   
Z raziskovanjem dejstev danes preverite, kaj je res in kaj ne. Lahko se namreč zgodi, da vas nekateri vodijo za nos in vam rezultate prikazujejo drugače, kot so.

Strelec   
Odlično prebojno obdobje, ki ste si ga lahko samo želeli. Pokazale pa se bodo pretekle napake, če jih niste še popravili, zato sproti rešujte vse, kar pride pred vas.

Kozorog  
Razmislite o področjih življenja, kjer si želite spremembe. Kaj je za vas pomembno in v katero smer želite iti. Ne pričakujte ničesar od drugih, saj boste sami bolje uredili.

Vodnar  
Preutrujeni boste od vsega dogajanja, da bi se lahko posvetili ljubezni in stvarem, ki vas veselijo. Zato boste imeli slabo vest do svojega partnerja, simpatije ali prijateljev.

Ribi  
Srečni boste, ker boste čutili, da se je življenje končno začelo prav odvijati. Korak za korakom boste bližje svoji ljubezni in veselju, pri tem se bo vse pravočasno dogajalo.