Astro

Horoskop za sredo, 24. junija

Andreja Novak / Dobra karma
24. 6. 2020, 06.38
Posodobljeno: 24. 6. 2020, 07.12
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Ne glede na to, kaj boste počeli, vedno boste v središču pozornosti. To bo naredilo okolica precej ljubosumno. Zavidali vam bodo ljubezenske, pa tudi finančne podvige.

Bik  
Naj vas novice in želje s strani bližnjih razveseljujejo in potrudite se, da jim pomagate pri uresničevanju. Številne dobre ideje boste namreč dobili ravno skozi pomoč drugim.

Dvojčka    
Hrepeneli boste po spremembah in čakali, da vam usoda pripelje tisto, kar si želite. A kmalu boste spoznali, da bo potrebno zavihati rokave in kaj narediti za to.

Rak    
Ne boste se mogli izmakniti pozornosti okolice. Predobri boste v vsem česar se boste lotili. Prijatelji in sodelavci vam bodo zečeli slediti in skupaj bo šlo še lažje, boljše.

Lev  
Manjkajo vam stiki s pozitivnimi ljudmi, ki vas cenijo in vas vidijo v pozitivni luči. Tako vam počutje pogosto niha, ker ste obkroženi z negativnimi ljudmi, ki vam jemljejo energijo.  

Devica  
Pozornost dajte na lastne misli in način komunikacije. Samo tako lahko sprostite vsa tuja čustva, ki so se nalepila na vas. V odnosih se ne zapletajte v mreže nezaupanja.

Tehtnica  
Še malo zdržite in vaše počutje se bo konkretno izboljsalo. Opazujte, kaj se vam dogaja ob različnih ljudeh in spoznali boste, kakšne spremembe je smiselno narediti.

Škorpijon  
Čisto koristno bo, če danes pokažete svoje razpoloženje in se ne trudite vedno razumeti druge. Imeli boste dovolj volje in moči, da jo usmerite v kaj koristnega.

Strelec   
Imeli boste neverjetno moč in podporo, da uredite številne stvari, tako osebne, kot poslovne, če boste le sledili svojemu instinktu in intuiciji. Samo pogumno po svoje.

Kozorog  
Ne podlegajte iluzijam in fatalističnim čustvom, ki vas bodo vodila stran od sebe. Izhajajte iz notranjega miru in se raje odmaknite, kot da dokazujete svoje stališče.

Vodnar  
Dobra odločitev bo prinesla večje spremembe in življenje se bo začelo obračati v srečnejšo smer. To vam bo sicer jasno, a počutje še ne bo kazalo pravih rezultatov.

Ribi  
Čustveno boste nihali, ker boste bolj želeli ustreči drugim kot sebi, a si boste kmalu premislili in nadaljevali z delovanjem in uživanjem v stvareh, v katerih ste dobri.