Napoved

Horoskop za ponedeljek, 22. junija

Andreja Novak / Dobra karma
22. 6. 2020, 06.21
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Ohranite fokus na pomembne stvari in ne dovolite, da vas malenkosti iztirijo. Lahko dosežete odlične rezultate tudi s pomočjo drugih, samo ne bodite preveč zaverovani vase.  

Bik  
Kariera bo navidezno stabilna, če le ne boste preveč dajali ciničnih pripomb na stvari, ki se vas ne tičejo. To vam lahko sodelavci zamerijo, zato se temu raje izognite.  

Dvojčka  
Bodite iskreni in si prenehajte delati utvare, kako delate več kot drugi ali da so vsi proti vam. Razmislite o sodelovanju in se pravočasno izrazite ter po potrebi odločite.

Rak  
Spremembe, ki jih boste danes uvajali, bodo imele trajnejši dober učinek, zato ne čakajte, vse, kar si želite spremeniti ali ste danes nameravali storiti, naredite čimprej.  
 
Lev  
Ne reagirajte na nič, kar se bo danes dogajalo, samo ohranjajte stik s svojo ljubeznijo in odprtostjo za sodelovanje. Samo sledite srcu, pa se bo vse dobro realiziralo.
 
Devica   
Ne izzivajte sodelavcev s cinizmom in polovično komunikacijo, da se ne bodo stvari po nepotrebnem zakomplicirale. Opazujte situacijo in sledite pozitivnemu dogajanju.

Tehtnica  
Obilo pozitivnega odziva boste imeli na vse, kar boste delali. Zanimivo bo, da pri tem ne boste delali nič drugače, samo učinek bo vse večji in boljši, ker se boste sprostili.
 
Škorpijon  
Lahko, da boste tipali naokoli in iskali poslovno podporo na precej provokativen način. Ta način vam ne bo prinesel nobenega uspeha. Iskrena komunikacija bo boljša.

Strelec    
Težko boste skrili čustva na poslovnem področju. Zmedeni boste ob osebi, s katero vas bo vezala močna seksualna energija. Želeli se boste umakniti, pa ne bo šlo tako lahko.

Kozorog  
Intenzivno dogajanje vas bo pripeljalo do nekaterih novih želja. Uredilo se bo vaše notranje čustveno življenje in bolj jasno vam bo postalo, kaj se dogaja in gam greste.

Vodnar  
Ne krivite se, če ne morete vsem ustreči. Nikoli ne boste mogli narediti tega, niti ni potrebno. Usmerite se v to, kar je trenutno prioriteta in to naredite najbojše možno.  
 
Ribi  
Zadovoljni boste in še bolj boste delovni, kar bo presenetilo vaše bližnje. Trening telesa bo pokazal rezultate. Postorili boste vse okoli hiše in še boste imeli čas zase.