Napoved

Horoskop za soboto, 20. junija

Andreja Novak / Dobra karma
20. 6. 2020, 06.40
Posodobljeno: 20. 6. 2020, 08.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Sprostite se v ljubezni in si dovolite napolniti baterije ob prijetni družbi in zabavi. Potem boste lažje opravili svojeg naloge in ne boste tako hitro zapadli v slabo voljo.

Bik  
Odlično se bo vse izpeljalo, če boste pričakovali le pozitivne rezultate. To je pomembno obdobje, ko lahko uresničite skrivne želje in obrnete nov list življenja.
 
Dvojčka  
Pretiravali boste s  čustvenimi reakcijami in izgovori, ki ne bodo ravno na mestu. Ne vztrajajte v svoji čustveni manipulaciji, če ne želite večjih prepirov. Sprostite se.

Rak  
Ohranite sproščenost in ljubeznivost ter ne bodite preveč zaščitniški do ljudi, ki jih imate radi, saj lahko pride do konfliktov. Čutili se bodo zatirani in ovirani pri vsem.   

Lev  
Srečni boste, ko boste začutili moč svoje ljubezni, ki bo lahko tudi gore premikala. Razmislite, kaj si zares želite, saj je čas, da bolj zaživite svoje pravo življenje.  

Devica  
Ne boste v najboljši koži in nič ne bo šlo v pravo smer. Občutljivi boste in vse se vas bo pretirano dotaknilo. Seveda tega ne boste pokazali navzven, a srce bo trepetalo.

Tehtnica  
Poletje se bo začelo optimistično, s polno ljubezni in notranjega privlaka za nasprotni spol. Simpatija bo pokazala svojo naklonjenost in srečni boste, da se je začelo odvijati.

Škorpijon  
Prakticirajte sprehode v naravo, saj potrebujete notranji mir, ki bo stabiliziral vaše podzavestne moči. Tako boste dobili potrebna spoznanja za vaše dobro poletje.  
 
Strelec   
Zaupajte svojemu srcu glede ljubezni, ki se bo razvijala čez poletje. Prav danes se bo zgodilo srečanje, ob najmočnejših energijah solsticija. Srečo ne boste mogli skriti.  
 
Kozorog  
Notranje vznemirjenje in nemir vam bo lahko povzročil fizične reakcije. To vključuje celo vročino ali glavobol, zato se poskušajte umiriti ali odmakniti od napornih ljudi.
 
Vodnar  
Poslovni uspeh bo odvisen od vas. Ne boste se mogli skriti ali predati odgovornosti. Ko bodo čustva sproščena in podrejena vaši pravi žilvjenjski smeri, bo posel zacvetel.

Ribi  
Tako osebno kot poslovno življenje bo začelo kazati dober potencial. Poletni solsticij vam bo odprl nove energije in čutili boste, kako vam osebna moč in privlačnost raste.

dk
Andreja Novak