Napoved

Horoskop za četrtek, 18. junija

Andreja Novak / Dobra karma
18. 6. 2020, 06.46
Posodobljeno: 18. 6. 2020, 07.09
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Ne prepirajte se s partnerjem o dosežkih in nalogah. Če ga niste pravočasno prosili za pomoč, nasvet, tudi sedaj ne morete težiti, da prevzame odgovornost namesto vas.
 
Bik  
Ljubezen vam bo pomembna. Ne jemljite jo za samoumevno, temveč se partnerju popolnoma posvetite. Nič ni narobe, če priznate svoje šibke plati, da vas bo bolje razumel.
 
Dvojčka  
Zadnji čas je, da razčistite določene stvari v odnosih, ki vam ne dajo spati. Kmalu bo namreč še težje se vse pogovoriti, saj vaš vladar Merkur prehaja v retrogradno fazo.

Rak   
Partner bo razumel vašo zaposlenost in potrebne prioritete v delovnih projektih. Samski boste imeli priložnost za ljubezen, a jo boste bolj od daleč opazovali.
 
Lev  
Godilo vam bodo priznanja iz okolja, saj se resnično trudite, da vse naredite maksimalno. Odpirati se vam bodo začele dobre priložnosti, ne zamudite jih.  

Devica  
Ne ohranjajte svojih trpečih čustev in se sprostite v vseh odnosih.  Smiselno je, da začnete razmišljati o bolj optimalnem življenju. Naj vas to obdobje pri tem podpre.
 
Tehtnica  
Malo zmedeni boste in nihali boste v tem, kaj si želite. Od samote, do polnega druženja – vse to se bo danes vrstilo. Samo  iskreno sledite svojemu počutju.

Škorpijon   
Popazite na svoj vid in vonj ter bodite pozorni na svoja čutila. Ne odločajte se nič pomembnega. Energije dneva namreč močno nihajo in hitro boste spremenili mnenje.

Strelec   
Ne glede na to, da vam bo vse dobro steklo, ne boste ravno prepričani o tem. Zato boste malo nezaupljivi do okolja, vse boste preverjali in zato nihali v počutju.
 
Kozorog  
V ljubezni se vam bodo odpirale lepe možnosti, sprejmite jih in jih ne ocenjujte in ne pričakujte ničesar vnaprej. Samo odzivajte se iz srca in čimbolj iskreno v pogovorih.  

Vodnar  
Šele, ko bodo vaša čustva sproščena in vam podrejena, bo posel zacvetel. Kmalu boste trdno držali vajeti v rokah in nič ne bo zamajalo vaše poslovne stabilnosti.
 
Ribi  
Nove ideje vas bodo zaposlile, pa čeprav še ne boste šli v njihovo realizacijo, saj se boste želeli prej dobro pripraviti. Sprejmite pomoč, če vam bo ponujena. Veselo bo.