Astro

Horoskop za petek, 12. junija

Andreja Novak / Dobra karma
12. 6. 2020, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven  
Izogibajte se alkoholu in vožnji, saj vas zvezde danes nikakor ne bodo reševale iz katerihkoli kritičnih situacij, temveč vas lahko v njih še pahnejo. Pozorno in trezno.

Bik  
Ne kličite težav s tem, da se ves čas obnašate, kot da ste sredi njih. Vaš partner in bližnji vas ne jemljejo več resno. Iz muhe delate slona in to ni čisto nič privlačno.

Dvojčka
Pozornost in močna naklonjenost iz strani vašega partnerja ali simpatije vas bo ganila.  Zaradi tega boste postali občutljivi in lahko tudi jokavi. Nič ni narobe s tem.

Rak
Izogibajte se alkohola in drugih substanc, da vas ne bo “odneslo” v težave. Sicer ne boste mogli dobro oceniti situacije in lahko izgubite naklonjenost vam pomembnih ljudi.

Lev  
Skrivajte svojo srečo in jo prehitro ne pokažite drugim. Šele ko bodo spremembe potrjene tudi s strani vaše simpatije, lahko to pokažete v javnosti. Sreča bo neizmerna.

Devica  
Ne umikajte se življenju zaradi ljubosumja, ki tli v vas kljub temu, da si tega ne želite priznati. Bodite pozorni, da ne boste zaman čakali sprememb. Vi naredite prvi korak.

Tehtnica  
Ljubezen vas bo odprla čisto na nov način in spoznali boste, kako z lahkoto zaslužite večje količine denarja. Ko ste srečni, je za vas vse mogoče. Zato negujte ta občutek.  

Škorpijon  
Na tesnem ste. Če ne boste sprejeli sporočil in novic iz delovnega področja, se lahko zgodi, da se bo vse porušilo.  Nevarnost bo, da vam vse vzamejo, kar ste  ustvarili.  

Strelec   
Korak za korakom boste prišli do spoznanja, da resnično potrebujete spremembe. Ko se boste končno odločili, vam bo padlo večje breme iz telesa in zajelo vas bo veselje.  

Kozorog  
Čas je, da uredite tudi uradni del svojega življenja. V vseh pogledih se morate nehati skrivati, še najbolj pa na delovnem mestu, kjer imate zaradi tega vedno slab občutek.  

Vodnar  
Skrbelo vas bo in komaj boste čakali novice, ki pa bodo prinesle prav to, kar ste si želeli. Sreča bo velika, saj ste se resnično potrudili, da se lahko stvari prav izpeljejo.  

Ribi  
Dobre spremembe bodo trkale na vrata, a ker boste preveč zaposleni s preteklostjo, ne boste pravočasno reagirali. Na srečo vas bodo prijatelji pravi čas opomnili.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja