Napoved

Horoskop za torek, 9. junija

Andreja Novak / Dobra karma
9. 6. 2020, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Zmedeni boste, zato se ne izpostavljate na raznih sestankih ali kjerkoli na uradnem področju. Ne bo vam namreč jasno, kar se dogaja, zato lahko padete v večje težave. 

Bik
Nikakor se ne boste mogli sprostili in narediti kaj konkretnega. Ne pozabite na obisk zobozdravnika ali se pravočasno naročite. Preverite in uredite vse osnovne potrebe. 

Dvojčka
Komajda boste sledili vsemu dogajanju in pogovore boste skrbno zapisovali. Zelo vas bo skrbelo, da boste kaj naredili narobe. Čustveno boste precej vznemirjeni. 

Rak
Izvili se boste iz otopelosti ali ujetosti v pričakovanja drugih. Vse bolj boste čutili, da vam je svoboda pomembna, zato se boste sprostili in jo poklonili tudi svojim bližnjim. 

Lev
Ne bojte se pokazati veselja, ljubezni in odprite se praznovanju življenja. Ne zavrnite povabila ljudi, ki bodo znali ceniti vašo družbo in bodo vedno ob pravem času ob vas. 

Devica
Vztrajnost vaših prijateljev vas bo pomirila, saj vam dajejo potrditev, da ste zaželeni v tej družbi. Sprostili se boste in pokazali resnična, tudi malo manj običajna čustva. 

Tehtnica
Nikakor ne iščite potrebe, da odstopite od svojih ciljev in želja. Že ste dosegli lepe rezultate, zato nadaljujte. Pokažite svoje zadovoljstvo drugim, da jih motivirate. 

Škorpijon
Bolj se postavite zase in za svoje cilje! Samo tako boste začutili moč in voljo, da boste lahko nadaljevali. Sicer lahko hitro postanete preveč občutljivi in se začnete umikati. 

Strelec
Bodite sproščeni in odreagirate iskreno na vse, da se zgodijo spremembe. Če ne bo šlo z lahkoto, si določite čas zase, ki vas bo doma povezal z mirom in ljubeznijo v sebi. 

Kozorog
Skozi trmo in zamere se boste lahko čisto odrezali od ljudi, ki bi vam lahko resnično pomagali. Zanimivo, kako ste pogumni do tistih, ki vas imajo radi, a spoštujete jih ne. 

Vodnar
Težko se boste sprostiti, saj boste trmasto vztrajali pri svojem. Malo boste odmaknjeni od drugih, zato vas bo redko kdo lahko razumel. Sprostite se, dihajte. 

Ribi
Ne sprejemajte odločitev, če ne boste točno vedeli, zakaj se gre. Če ne boste jasno videli celotne slike, si lahko s prehitro odločitvijo nakopljete precej težav za dlje časa.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja