napoved

Horoskop za ponedeljek, 8. junija

Andreja Novak / Dobra karma
8. 6. 2020, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Pozorni bodite v službi, da si ne nakopljete večjih težav. Nesigurnosti v financah bodo večje, zato ne zapravljajte po nepotrebnem, prav tako ne podpisujte novih stroškov.

Bik
Ne reagirajte na provokacije od neznancev, saj ga ne boste dobro odnesli, če se boste zapletli v prepire. Pustite jih in pojdite mimo brez reakacij, brez komentarjev.

Dvojčka
Odlične ponudbe boste dobili za delo in veliko stvari boste razrešili. Zato ne odlagajte tekočega dela in sprejmite nove izzive, ki lahko, da se vam bodo kmalu pojavili.

Rak
Odlično se boste počutili, čeprav ne boste imeli nobenega pravega časa. Delo in lastne zadolžitve vas bodo preganjale, a vi boste vse to preživeli z lahkoto.

Lev
Zaželeli si boste popolne prenove svoje službe, dela, delovnega prostora in tudi določenih odnosov ter pri tem idealistično pričakovali sodelovanje vseh vpletenih.

Devica
Pogovorite se o novih idejah in si izmenjajte izkušnje. Tako se vam bodo pojavile nove priložnosti in napredovanje. Iskreni bodite v vseh pogledih, tudi svojih pogojih.

Tehtnica
Dobro je, ko boste jasno pokazali svoje meje in tudi ponos na stvari, ki so vam pomembne. Za vašo simpatijo ne bo meja in v ljubezni ne boste več zadržani.

Škorpijon
Razmislite o svoji organizaciji posla ter na novo postavite prioritete. V nasprotnem primeru se vam znajo nekatere stvari porušiti, zgubite lahko moč v svojem okolju.

Strelec
Delali se boste, da vam je vseeno, kaj govorijo drugi o vas, a ne bo čisto tako. Skrbelo vas bo, kaj se dogaja, a bali se boste potaviti zase, saj ne boste ravno v najboljši koži.

Kozorog
Ljudje vam bodo želeli ustreči in se odprli za vaše predloge, kar pa vas bo spravilo v težave, saj niste resno mislili. Ohranite trezno glavo in jasen ter spoštljiv stik z ljudmi.

Vodnar
Ustvarjali boste nove temelje, prenavljali dom ali razmišljali o selitvi ali jo organizirali. Precej boste aktivni, tako v čustvih kot v mislih, zato se boste težko zares sprostili.

Ribi
V delu pričakujete napredovanje. Če ste brez službe, se razglejte naokoli, saj imate polno podporo zvezd za to področje. Ne bodite uradni, temveč uporabite svoj šarm.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja